Zobacz pojedynczy post
stary 13-04-2009, 01:11   #16
BaxCrow
Użytkownik Forum

BaxCrow's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kromka123 Pokaż post
Naprawdę mówię... Najlepiej graj knightem dużo przyjemniej się gra można lepiej , przyjemniej expić no i fajniej sie wastuje czasami... Trudno się pada a drutem utamka i walisz z czaru to tak jakbys sam sobie hp zabierał a jak utamka spadnie , lag nawet na mumii to już byś padł drutem. A kinem lag na dragu to rzadkość by dednąć polecam Knighta , wbij 60 lvl i zobaczysz jak się wymiata ;D. Dragi na 5-7 hitów , jedziesz na exurze i masz bajkę. Naprawdę jeszcze raz polecam z serca i doświadczenia .
Oho, twoja wiedza o grze EK widzę, jest ogromna. Brednie.
Za to wiedza o ED to już nawet zero pojęcia masz.
Zacznijmy od tego, że zdobywanie doświadczenie na niskim poziomie druidem z utamką jest żałosne.
A teraz do rzeczy, 35 EK nawet ze skillami 100/100 na Dragach nie poexpi, a takim 35 ED z 30 magicznym spokojnie. Do tego dołączmy, że powinno się zwrócić za potiony przy odrobinie szczęścia.
80 EK na kicku pada od dragów w ciągu kilku chwil. Teraz pokaż mi z której strony EK ciekawiej się hunci? Bo ja nie widzę takiej opcji, do 130-140 poziomu. Wcześniej to można do znudzenia bić przez 30-40 poziomów non-stop małpy, żółwie, na wyższym dragi lub necro. Zero adrenaliny, zero zabawy do tego. [Oczywiście, nie twierdzę, że EK to nuda, ale to co pisze ten pan to żenada] Takim 60 ED to można spokojnie iść bawić się na DL'ach czy Hero. Co się tyczy huntów, EK szuka shooterów, a shooterzy, czyli druidzi są po prostu łapani na hunty, bo sam EK na Hydrach czy Behemotach to sobie może co najwyżej powąchać jakikolwiek profit.

Pozdrawiam.
BaxCrow.

Ps. Grałem EK 4 lata, więc wiem co mówię.
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!

NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!

You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.

Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 13-04-2009 o 01:15.
BaxCrow jest offline   Odpowiedz z Cytatem