Zobacz pojedynczy post
stary 13-04-2009, 20:09   #29
Aevolana
Użytkownik Forum

Aevolana's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
Aevolana ma numer GG 1659555
Domyślny

Hehe... nie miałem na celu wzbudzenia dyskusji, ale jeśli już do tego doszło to proszę żeby była ona na pewnym poziomie kultury
Dlaczego Jezus jest najważniejszy? Bo to właśnie jego święta i nie jest to propaganda, chyba jesteś daleki od zrozumienia tego słowa, odsyłam do mądrych ludzi Piszesz, żebym nie mowil tego na forum publicznym. A dlaczego? dla mnie takie zarzuty są niezrozumiałe, ponieważ jestem wolnym człowiekiem i mogę pisać co chcę, a mam do tego prawo tym bardziej, że pisze to z kulturą i nie zmuszam nikogo do niczego, tylko przypominam o sensie istnienia tych świąt. Tak, owszem dla Ciebie to dni do spotkania z rodziną, ale to nie są dla Ciebie " Święta Wielkiej Nocy" tylko to są "wolne dni". Rozumiesz różnicę? Nie chce nikogo zmuszać do swojej religii, jestem od tego daleki (choć zachęcam) , ale przede wszystkim chodzi mi o to , aby chrześcijanie nie zamienili Chrystusa z jajecziem i zającem, chyba się ze mną zgodzisz? pozdrawiam
Wisps rozwijać od wyrobów spirytusowych w tych biednych stypendystów, że zmarł w bagnach. Oni nie są złe z natury, lecz działa jak sleepwalkers nieświadomi swoich działań. Niemniej jednak, ich dotykać kanalizacji życia życie żywych stworzeń, które czyni je perilous wrogów.
I po co komu tłumaczenia tibia.pl ?
Tibia spoko giera, ale umiar trzeba zachowac
http://forum.tibia.pl/group.php?groupid=178
Jeśli grasz D lub ED to smialo
Aevolana jest offline