Zobacz pojedynczy post
stary 14-04-2009, 01:50   #1036
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
Zrobiłem. Było ciut trudniejsze od 0d. Czemu tak mało ludzi to zrobiło, nie wiem.
yyy tak. I wcale nie wiesz czym jest np. doublebreath?
Że takie niewiele trudniejsze.

Cytuj:
Na 10tce nie miałem okazji się załapać, bo wzięli kogoś innego, ale... Udało im się za pierwszym razem, a nasza gildia nie jest najlepsza na serverze.
No to gz. Jesteś super zajebisty i w ogóle, że z marszu w pierwszym runie za pierwszym podejściem go ściągnęliście. No i mieliście farta
Teraz idź sklep ulduar na hard mode (oczywiście za pierwszym podejściem), bo przecież nie jesteście najlepszą gildią, ale to pikuś i w ogóle easy mode.

Cytuj:
Ogólnie nie chce mi się wierzyć w te dane z OS+addy. Wypowiedz niebieskiego na forum nic nie znaczy, bo (witam whinerzy) ile razy blizz wypowiadał się o czymś, a potem się okazało, że było inaczej.
Ale balansowanie postaci, a kreowanie rajdów to jest mała różnica.
Fakt, poziomy trudności z 10 i 25 im średnio wyszły, ale to pierwsze podejście do tej kwestii, więc nie ma się co dziwić, że idealnie nie było.
A jak nie chce ci się wierzyć - to nie wierz. Ale nie dyskutuj, skoro nie akceptujesz żadnego argumentu strony przeciwnej.

Cytuj:
Poza tym, jeśli by liczyć wszystkie gildie, to rzeczywiście to możliwe, ale wiesz ile jest w WoWie gildii?
Gdyby liczyć wszystkie gildie wowa to sarth 25 +3 nie zrobił nawet 1% - bo tych gildii są tysiące, z czego cała masa nie rajduje nawet.
Najprawdopodbniej pod uwage zostały wzięte albo gildie, które sarthariona ubiły, albo z wotlk content (basic) cleared.
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem