Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion
yyy tak. I wcale nie wiesz czym jest np. doublebreath?
Że takie niewiele trudniejsze.
|
Aniołek priesta, cooldowny dk... Naprawdę to nic trudnego, trzeba tylko się do tego odpowiednio przygotować i brać odpowiednich ludzi.
Cytuj:
No to gz. Jesteś super zajebisty i w ogóle, że z marszu w pierwszym runie za pierwszym podejściem go ściągnęliście. No i mieliście farta
|
Zazdrosny czy co? Że niby to niemożliwe czy co? Zapraszam na Burning Legiona, zrób noobchara w hordzie, wejdź na kanał trade i każdą reklamującą gildię zapytaj czy zrobili już OS10+3d i czy mieli jakieś trudności. To samo z 25.
Cytuj:
Teraz idź sklep ulduar na hard mode (oczywiście za pierwszym podejściem), bo przecież nie jesteście najlepszą gildią, ale to pikuś i w ogóle easy mode.
|
To ty idź wyczyścić Icecrown Citadel. No już! Sio! I pozdrów Arthasa!
Wypowiadanie się w takich kwestiach na temat rzeczy, które jeszcze się nie pojawiły, i co do których nie jesteśmy pewni, jest, wybacz, idiotyczne. Pożyjemy, zobaczymy.
Cytuj:
Fakt, poziomy trudności z 10 i 25 im średnio wyszły, ale to pierwsze podejście do tej kwestii, więc nie ma się co dziwić, że idealnie nie było.
|
A mi się wydawało, że 25 są po to, żeby szybko się ubrać przed Ulduarem, a 10tki dla funu, bo Naxxa25 wyczyścisz w t6.
Cytuj:
A jak nie chce ci się wierzyć - to nie wierz. Ale nie dyskutuj, skoro nie akceptujesz żadnego argumentu strony przeciwnej.
|
Tu nie chodzi o to, że nie akceptuję... Tylko, że po prostu te dane wydają mi się bardzo nieprawdopodobne. Nie wiem, może nasz server jest jakiś cudowny, a inne zacofane. Jeszcze bardziej mnie dziwi to, że Burning Legion to legowisko polaczków, których specjalnością nie jest zgranie, a codziennie na trade widzę reklamujących się -+10 gidlii z OS+3d 10/25 cleared.
Cytuj:
Najprawdopodbniej pod uwage zostały wzięte albo gildie, które sarthariona ubiły, albo z wotlk content (basic) cleared.
|
Dobrze by było, żeby ten GM się też wypowiedział, jakie gildie były brane pod uwagę, bo nigdy nie wiadomo. Jeśli brano pod uwagę gildie które wyczyściły tylko Naxxa, to cóż... Przecież każdego dnia powstaje wiele gildii, które dopiero zaczynają.
Edit: BTW. Jutro patch.