Ja ci krótko scharakteryzuje miasta:
CARLIN: obok jest cmentarz, a pod cmentarzem jest krypta, a trolli tam jest baaaaaardzo duzo. Jedynym minusem jest to, że jesli chcesz wejsc do krypty musisz miec bone key lub takie szczeście, że drzwi beda otwarte

Ponadto z carlin jest blisko na lodowe wyspy ( nie polecam niskim levelom, bo jest tam bardzo duzo PK), a do ghoastlandu z carlin zabi skok

Można odejsc troche dalej od miasta na goblin camp, lub pojsc pod Ab' w okolice orc fortress i tam w podziemiach jest naprawde bardzo duzo orc warriorów, minosow, orcow, orcow spearmanow i kilka dwarfów. Naprawde dobrze sie tam expi a ponadto z minosow wypadaja rzeczy ktore mozna pozniej sprzedac w carlin np. brass helmet za 30gp! , mace za 23 i plate shield za 45gp! POLECAM CARLIN!! ja gram w carlin
THAIS: nie podoba mi sie to miasto, jest za duze jak dla mnie ale blisko z tad do gór trolli i tam jush sie niezle expi.
KAZORDOON: nie polecam! Ponure mizsto, trudno tam dotrzec i woghoule...
VENORE: dla druida swietne miejsce, blsko na swamp trolle i roty.
Ab'Dendriel: bardzo malo PK duuuuzo trolli w okolicy i blisko do podziemi orc fortress POLECAM!
Edron: nie mam PACC-a

wiec nie wiem jak tam jest, to samo darashia i ankrahmun.
Nick:nie powiem-->12level--->Knight-->2ML-->Dan00bia-->Carlin
P.S. JA SIĘ CIAGLE KRĘCĘ KOLO CMENTARZA W CARLIN I JESZCZE ZADNEGO SZKIELETONA NIE SPOTKALEM!!! GDZIE? są te szkieletony jesli woghoule tam są???