Zobacz pojedynczy post
stary 14-04-2009, 13:27   #1040
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
Aniołek priesta, cooldowny dk... Naprawdę to nic trudnego, trzeba tylko się do tego odpowiednio przygotować i brać odpowiednich ludzi.
O ile aniołek priesta trzymany może (nie musi) uratować drake tanka, to cooldowny DK nic ci nie dadzą. Dlaczego? Breathy drake'ów nie są typowymi cooldownami tylko mogą zostać wyłożone kiedykolwiek (stąd szansa na doublebreath) - nie przewidzisz kiedy będa, a nie masz przecież ciągle buffów na sobie, dzia?

Cytuj:
Zazdrosny czy co? Że niby to niemożliwe czy co? Zapraszam na Burning Legiona, zrób noobchara w hordzie, wejdź na kanał trade i każdą reklamującą gildię zapytaj czy zrobili już OS10+3d i czy mieli jakieś trudności. To samo z 25.
To u was gildie się na trade reklamują? Nie no niezły poziom. I wyczyścili wszyscy OS10 +3?
A co do zazdrości - ja tam mam tytulik. Fakt, że tylko z 25tki, ale jest.

Cytuj:
To ty idź wyczyścić Icecrown Citadel. No już! Sio! I pozdrów Arthasa!
Wypowiadanie się w takich kwestiach na temat rzeczy, które jeszcze się nie pojawiły, i co do których nie jesteśmy pewni, jest, wybacz, idiotyczne. Pożyjemy, zobaczymy.
Sorka, ale to nie ja cały czas jade po dodatkach, które jeszcze nie wyszły i uznaje je za prościutkie.

Cytuj:
A mi się wydawało, że 25 są po to, żeby szybko się ubrać przed Ulduarem, a 10tki dla funu, bo Naxxa25 wyczyścisz w t6.
Jeśli to nei była ironia to przeczytaj sobie może co blizzard pisze o takich rzeczach, założeniach, itd.

Cytuj:
Tu nie chodzi o to, że nie akceptuję... Tylko, że po prostu te dane wydają mi się bardzo nieprawdopodobne. Nie wiem, może nasz server jest jakiś cudowny, a inne zacofane. Jeszcze bardziej mnie dziwi to, że Burning Legion to legowisko polaczków, których specjalnością nie jest zgranie, a codziennie na trade widzę reklamujących się -+10 gidlii z OS+3d 10/25 cleared.
Dziwne.
Bo u nas najlepsza hordowa gildia, fakt że 25 OS +3 ma na farmie to jakoś 10tki nie zrobiła (za to druga hordowa OS10+3 pocisnęła zgrabnie).
Według wowjutsu honorbound jest 452 gildią w wowie, więc raczej tak źle nie jest.
Choć fakt - moonglade top pve raiding servem nie jest.

Cytuj:
Dobrze by było, żeby ten GM się też wypowiedział, jakie gildie były brane pod uwagę, bo nigdy nie wiadomo. Jeśli brano pod uwagę gildie które wyczyściły tylko Naxxa, to cóż... Przecież każdego dnia powstaje wiele gildii, które dopiero zaczynają.
Można poczytać temat. Choć nie wiem czy o tym gadał. Poza tym to nie GM
Ghostcrawler jest pare krzesełek wyżej

Cytuj:
Edit: BTW. Jutro patch.
Ano.
Za 2 tygodnie będziemy mogli znowu podyskutować na temat trudności Ulduaru

edit:
Anyway... Jak wam się podobał filmik z ulduaru?
Jak dla mnie był zgrabny, ale... Garrosh Hellscream musi umrzeć >.>
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.

Ostatnio edytowany przez eerion - 14-04-2009 o 13:29.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem