Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus
wiele osób wypowiedziało sie już kilka/kilkanaście razy negatywnie , no i po co? nie można raz napisać "dno itp" a później nie spamować? chyba se chcecie posty ponabijać. Jak wam sie nie podoba to nie musicie tu zaglądać. Ja i tak będę to robił do końca , wiec wasze posty nie zdziałają nic jeżeli macie na celu to żebym przestał to robić. Ja tam sie waszym czasem głupim czepianiem nie przejmuje a jak widzę coś mądrego to staram sie zmienić coś w fake. Jak by co niektórzy oglądali fake uważniej to by wiedzieli o co chodzi z tymi czarami Adori... czy coś.
a Thought oznacza myśl , przynajmniej w moim słowniku. Np. Taki Arashel to on znajdzie jakiś błąd do poprawy i jego opinie cenie , ale Np. taki Shivek spamuje już od 1 strony bezsensownymi postami typu "dno itp" napisałeś raz , nie podoba sie to nie oglądaj , proste i logiczne.
PS. Arashel , tez myślałem czy by trochę nie przerabiać obrazków i doszedłem do tego ze lepiej nie , będzie bardziej realnie bez przerabiania.
@ Zokar , z tymi nazwami czarów to tak było jest i będzie , i powiedz mi czemu myślisz ze akcja dzieje sie za szybko? lepiej by było jak by przez 6 odcinków wychodził z wiezienia a przez następne 10 uciekał przez thais? jak bym tak robił to fake robiłby sie około roku biorąc pod uwagę ze robił bym z 4/5 odcinków w tygodniu .
|
Och! ;<
Moim zdaniem to nie spam, ale... Erm... Obiektywna ocena. Wytyka ci błędy i dobrze, może (powiedziałem MOŻE!) jak je wszystkie naprawisz, to dostaniesz 2/10.
1. Powinieneś znaleźć dobry poradnik Gimpowania, bo twoje efekty to 'rzal i bul!1'.
2. Kup sobie PRAWDZIWY słownik ang-pl i nie wmawiaj, że 'tag mom f suofniku'.
3. Dno.
Masz boską opinie ;]
4. Jedyna ocena może być za fabułę (o nie! ogromny brak!) i za efekty [które swoją drogą wygladają... Dennie (patrz up)].
5. Jak to mówisz 'napije sopje kilga postuf!11'.
6. Nabijam posta.
Omg...