Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Erverse
Mam pytanie do modków, a właściwie do tych nowych.
Dlaczego odkopujecie dawne, nieaktywne już tematy sprzed kilku miesięcy (!!!)
i warnujecie ludzi za to co napisali? Chcecie naprawić byłe błędy lub nieaktywność starszych modków? Piszę ten temat jeszcze dziś, ponieważ jutro prawdopodobnie nie było by to możliwe. Kto wie czy nie dostanę jutro bana za posta sprzed roku bądź dwóch?
|
Regulamin forum nie przewiduje możliwości przedawnienia. Tak więc teoretycznie możesz się spodziewać, że dostaniesz ostrzeżenie choćby i za post sprzed pięciu lat. Nikt specjalnie nie odkopuje starych tematów, ale tak się akurat złożyło, że jest sporo zaległych zgłoszeń, a ja w miarę możliwości staram się sprawdzać wszystkie i odpowiednio nagradzać delikwentów, niezależnie od daty posta. Zawsze możesz przejrzeć swoje posty i zawczasu zedytować te, w których dopuściłeś się jakiegoś przewinienia
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Erverse
Duch@ dlaczego usunąłeś temat o ******* z działu PRG? Podobno za spam, lecz ja żadnego tam nie dostrzegłem, ludzie pisali tylko i wyłącznie o grze.
|
Za samo napisanie "*******" powinien być automatyczny ban

Strasznie dużo spamu się ostatnio zrobiło w związku z tą grą. Przypominam:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Regulamin forum
2. Na CAŁYM forum NIE wolno:
[...]
17. zamieszczać linków referencyjnych dających korzyści w grach, konkursach itp. Można je zamieszczać jedynie w podpisach (sygnaturach)
|