Zobacz pojedynczy post
stary 16-04-2009, 09:44   #8374
Calen Futh
Zbanowany

Calen Futh's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fintex Pokaż post
to dobrze

oglądając mecz, MU przypominało mi Barce sprzed roku... szczególnie mecz półfinałowy MU-Barca. coś grali.., do półfinału doszli, ale ogólnie to bez szału.
A bo mi się nudziło wieczorem to się rozpisałem ; )

Bez szału bo nie ma chyba jeszcze takiej innej drużyny co na chwile obecną na tylu frontach walczy.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh
Arsenal deklasuje Villarreal. Frustraci z El Madrigal zaliczyli także czerwoną karteczkę. Szkoda mi tylko Piresa, chociaż pewnie w środku czuje się szczęśliwy z powodu awansu Kanonierów, w końcu spędził tutaj ładnych parę lat. Bramka Walcotta to cudo, Theo pewnie sam nie wierzył, że to wpadło. Genialny lob. Drugi gol - świetne podanie Robina, zaspała obrona Villarrealu, co bezwzględnie wykorzystał Adebayor. Ładny gol. Trzecia bramka - karny. Nie mam zamiaru dyskutować o tym, czy został podyktowany słusznie - ale egzekucja była bezwzględna. Brawo Theo, brawo Emmanuel, brawo Perski, a przede wszystkim - viva Fabregas! He plays on the left, he plays on the right, but this guy can pass - he's Cesc Fabregas! Gdy wróci Rosicky i Eduardo siła ofensywna będzie niesamowita. A już 18 kwietnia jedziemy na Wembley.
No i na koniec - jesteśmy na swojej drodze do Rzymu, po rewanż, po zemstę. Historia lubi się powtarzać i dawać szansę na poprawę. W takiej dyspozycji United nie będzie groźniejszym rywalem niż ekipa z El Madrigal.

Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 16-04-2009 o 13:23.
Calen Futh jest offline   Odpowiedz z Cytatem