Dla wszystkich którzy nie mają Pacca. Tak sobie wymyśliłem nowy sposób logowania. Otóż załórzmy, że to jest wasz numer: "123456", a to wasze hasło: "samolot". Wchodzicie na Tibia.com, do wlasciwosci swojego konta i zmieniacie haslo na "123456samolot" - dokladnie tak - najpierw wasz numer, a potem właściwe hasło (bez spacji). Może wydawać się to wam dziwne, ale zara zobaczycie w czym sęk

. Teraz gdy widzicie że serwer jest zapchany wchodicie do notanika (taki program pod windows

) i piszecie "123456samolot" (czyli wasze hasło), zaznaczacie to wszystko (Ctrl+A), wycinacie (Ctrl+X) i zamykacie notatnik (Alt+F4). No i teraz sprawa sie upraszcza bo po wejsciu do Tibii i naciśnięciu Enter Game wystarczy wcisnąc Ctrl+V (czyli wklej) potem Tab, i jeszcze raz Ctrl+V i macie wszystkie dane uzupelnione bez żadnego pisania. Moża w ten sposób wysylac prosby o zalogowanie z monstrualna czestotliwoscia
P.S. Może juz ktoś to "odkrył" przede mną, nie wiem, ale jak by co to od nikogo pomyslu nie zerżnąłem...