Zobacz pojedynczy post
stary 17-04-2009, 21:06   #20
Rothes
Książe Cieni

Rothes's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
Rothes ma numer GG 8040057 Adres Jabbera do Rothes
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mazur199 Pokaż post
cała manga dragon balle i japonskie bajeczki robione jedna na drugiej z magicznymi własciwosciami nienaturalnie wygladajacych ludzi to kicz
Wszystkie filmy są tandetne, bo pełno w nich jedynie strzelanin, pościgów, wybuchów, no i zawsze kończą się happy endem.

Za bardzo generalizujesz. W ten sam sposób mogę nazwać całą kinematografię kiczem, tylko dlatego, że powstaje coś takiego jak hollywoodzki shit. Możesz mi wierzyć lub nie, ale jest kilka takich tytułów anime, które IMHO są znacznie "entylegentnejsze" niż przytoczone przez Ciebie tytuły. Może Ci się nie podobać fabuła większości anime - ok, może Ci się nie podobać technika rysowania w mandze i anime - ok, ale nie nazywaj czegoś kiczem, jednocześnie gówno o tym wiedząc, bo tak jak zauważyli poprzednicy wychodzisz jedynie na ignoranta.

@Topic
A ja tam mam zamiar obejrzeć film, choćby z czystej ciekawości, nawet jeśli ma się jedynie okazać kolejną kiepską produkcją...

Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji.
Rothes jest offline   Odpowiedz z Cytatem