Witam
1) Mateusz, wiek 19 lat, z zawodu jeszcze nikt

Interesuję się Informatyką (posiadam na ten temat dosyć rozległą wiedzę), Matematyką, Sportami, muzyką, oraz lubię poznawać nowe osoby. Aktualnie uczęszczam do III klasy technikum informatycznego.
2) Na forum jestem od 2005 roku, jednak swoje pierwsze, i dotychczas aktualne konto założyłem w 2006 roku. Jestem jednym z administratorów jednego z wiekszych serwisów informacyjnych dotyczących systemu linux.
3) Uważam, że mój język angielski jest na dość wysokim poziomie, dowodem tego może być zajęcie 3 miejsca w kraju w konkursie gramatycznym. Potrafię tłumaczyć najróżniejsze teksty bez większych kłopotów (wiadomo że nie znam wszystkiego - ale człowiek zyje po to, by też się uczyc ;p )
4) Nigdy nie grałem w tibię dla lvl tylko dla poznania tego świata i osób grających. Mój najwyższy poziom to 83 którym czasami grywam do teraz. Bardziej interesują mnie newsy, oraz przebiegi wojen na serwerach pvp. Większym osiągnięciem jest dla mnie jedna z pierwszych na Candii posad Senior tutora. Byłem trzecią, lub czwartą osobą. Aktualnie musiałem zrezygnować ze względu na brak czasu na grę.
5) Jest ich wiele, na początek to przywrócenie licznika postów. Może jest to opcja dodająca wielu spamerów na tymże forum, ale zapewniam, że posiadam argumenty ZA wprowadzeniem.
6) Starałem się otrzymac invite do grupy moderacji, aczkolwiek nie udało mi się. Chciałbym jednak coś zrobić dla tego forum, ponieważ jestem stałym bywalcem.
7) Tłumaczenia, potwory
8) Jestem osobą odpowiedzialną, konsekwentną oraz potrafie działać w grupie. Staram się rozwiązać problemy najprostszym, ale najskuteczniejszym sposobem. Ciężko mi jest wymyślać jakiekolwiek powody, dla którym miałbym zostać zaakceptowany. wydaje mi się że to praca na forum dostarcza już odpowiedniej oceny
Pozdrawiam