Zobacz pojedynczy post
stary 17-04-2009, 22:25   #4
Grilu
Użytkownik Forum

Grilu's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2008
Lokacja: Gryfino

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insantus
Świat: Antica
Domyślny

Cytuj:
1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);
4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);
5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);
6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?
7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);
8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
1. Nazywam się Kamil, mam 15 lat. Chodzę do 2 klasy gimnazjum i interesuję się informatyką, oraz Tibią
2. Nie lubię udzielać się zbyt aktywnie w tematach Gdzie expić blebleble. Udzielałem się kiedyś na tibia.org w mitach tibijskich.
Doświadczenie... jedynym moim większym projektem związanym z tibią była praca o Excalibugu(Excalibug - Miecz Bogów) na hunted.pl - nick Leviathan
3. Nie ukrywam - znam tylko podstawy angielskiego. Jeśli będzie trzeba to coś przetłumaczę, ale nie znam angielskiego na tyle dobrze by mówić w tym języku.
4. Poziom 36 - wolę grać dla przyjemności a nie expa. 100 poziom nie świadczy o mądrości tylko wytrwałości. Na grę i ew. pracę mogę poświęcić sporo czasu.
5. Moją propozycją jest wprowadzenie działu o mitach Tibijskich - Excalibug legendarne przedmioty i questy oraz inne.
6. Chciałbym przyczynić się do rozwoju strony oraz mieć satysfakcję z wykonanej pracy.
7. Najchętniej zająłbym się potworami, przedmiotami oraz jeśli by się udało mitami Tibijskimi
8. Mam dużo czasu, żeby pomóc w rozwoju strony. Chciałbym być w supporcie nie ze względu na podpis pod nickiem ale ze względu na satysfakcję z wykonanej pracy i pomocy. Nie jestem uzależniony od tibii - sporo czasu poświęcam na czytaniu informacji na stronach fanowskich Tibii - lubię być "na bieżąco" z wydarzeniami.
W zamian za miejsce w supporcie oferuję moją pomoc i zaangażowanie w pracę.

Pozdrawiam
Grilu

Ostatnio edytowany przez Grilu - 17-04-2009 o 22:30.
Grilu jest offline