1.Witam. Mam na imię Mateusz, mam 16 lat. Moje główne zainteresowania to informatyka oraz motoryzacja. Chodzę do trzeciej klasy gimnazjum, za klika dni piszę egzamin więc będę miał jeszcze więcej wolnego czasu, którego teraz posiadam bardzo dużo.
2.Ze stroną jestem już połączony od kilku lat. Swoje pierwsze kroki w grze stawiałem dzięki tej stronie. To ona zainspirowała mnie do tej gry. Prowadziłem również stronę pobliskiego klubu sportowego która niestety zakończyła swe działanie z braku funduszy.
3.Moja znajomość języka angielskiego jest bardzo wysoka. Oprócz zajęć w szkole uczęszczam na zajęcia pozalekcyjne. Przetłumaczenie tekstu to dla mnie żaden problem.
4.Jak już wcześniej wspomniałem w Tibię gram od kilku lat, zdarzały się drobne przerwy, lecz z nowinkami w grze byłem na bieżąco. Dziennie na grę przeznaczam średnio około 1,5h. Zdarza się że gram tylko 5 minut a czasami jak siądzie kumpel na priv to nawet do 5h. Moje osiągnięcia to np. 36 druid na świecie PVP. Była to moja pierwsza postać, nie pamiętam już nawet jej nicku. Posiadam również kilka postaci, głównie są to profesje magiczne.
5.Moim głównym pomysłem jest dodanie do strony kącika dla osób mających pierwszy raz kontakt tibią. Pomocą w tym dziale zajmowały by się osoby posiadające wiedzę o grze oraz cechujące się dużą cierpliwością.
6. Chciałbym dołączyć do tej grupy ponieważ lubię pracować w grupie, tworzyć wspólne projekty z innymi osobami, oraz chcę pomóc własnym zaangażowaniem stronie której tak wiele zawdzięczam.
7.Najchętniej zająłbym się tłumaczeniem tekstów. Posiadam również drobne doświadczenie w grafice komputerowej.
8.Moim zdaniem powinniście przyjąć mnie ponieważ, cechuje mnie niekonfliktowa praca w grupie, jestem otwarty na innych ludzi. Chętnie chcę pomóc w tworzeniu tej strony oraz posiadam dużo wolnego czasu który można by w ten sposób spożytkować w dobrym celu.
Pozdrawiam
francuz16