Zobacz pojedynczy post
stary 17-04-2009, 22:31   #6
Martka
Music addict

Martka's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Martka ma numer GG 8189306 Send a message via Skype™ to Martka
Domyślny

Ad.1.
Na imię mi Martyna, mam 18 lat. Obecnie uczę się w liceum ogólnokształcącym. Interesuję się tenisem ziemnym, w szerokim tego słowa znaczeniu. Pracy jako takiej na razie nie mam, raczej są to dorywcze zajęcia.

Ad.2.
Na forum.tibia.pl jestem od 11.06.2007, poza tym od ponad pół roku aktywnie uczestniczę w życiu Hunted.pl, gdzie posiadam status super moderatora i redaktora. Oprócz tego mam na koncie kilkumiesięczny staż na Tibia.net.pl.

Ad.3.
Moją znajomość j. angielskiego określam jako dobrą. Od dłuższego czasu zajmuję się tłumaczeniem wszelkich ciekawych artykułów i informacji ze strony Tibia.com oraz stron przez nią wspieranych.

Ad.4.
Moją pierwszą postać założyłam w marcu 2007 roku, jednak nie mam na koncie szczególnych osiągnięć. Mogę się pochwalić jedynie 56 rycerzem. Obecnie już nie gram, czasem zaloguję się, aby pogadać ze znajomymi. Ze względu jednak na moje codzienne zajęcia jestem na bieżąco z wszystkimi wydarzeniami.

Ad.5.
Na razie takowych nie posiadam, jeśli tylko coś mi przyjdzie do głowy, nie omieszkam o tym napisać.

Ad.6.
Do supportu chcę dołączyć głównie ze względu na to, że posiadam sporą ilość wolnego czasu, który chętnie bym spożytkowała w jakiś użyteczny sposób.

Ad.7.
Najchętniej zajęłabym się tłumaczeniami ksiąg tibijskich, jednak z chęcią pomogę we wszystkim, co nie wykracza poza zakres moich umiejętności.

Ad.8.
Od dość długiego okresu czasu posiadam zaszczytny tytuł redaktora na stronie pokrewnej Tibia.pl, Hunted.pl. W związku z tym mam doświadczenie w tłumaczeniach oraz pisaniu artykułów. Poza tym, jak już napisałam w punkcie nr 6, trochę cierpię na nadmiar wolnego czasu, w związku z czym na pewno poświęcałabym moim obowiązkom dużo uwagi.