1)
Karol, albo jak kto woli "Lolek". 15 wiosen minęło. Zainteresowania ? Piłka nożna-trenuje w "miejskim" klubie juz 2 sezon, potrafie przesiedziec bardzo dlugo na Youtube...takie male uzaleznienie !

.W szkole wiekszych sukcesów brak-Gimnazjum klasa II.
2) Na forum od 2005 roku aczkolwiek zapomnialem i nicku i hasła. Aktywny "udział" mniej wiecej od przełomu 2006/07 tez pod innym kontem. Inne strony ? Hm... Myśle iż nie, mialem moderatora na stronie klubowej ale to nic wielkiego
3)
Z angielskim radze sobie w miare dobrze, wiekszych klopotow nie mam. Gdyby przyszlo co do czego-tlumaczenia itp musial bym sie skupic : z wolnej ręki nie przetlumacze calego artykułu na przyklad...
4)
W tibie gram długo. Dokladnie nie pamietam daty rozpoczęcia. Aktualnie szwędam sie po różnych swiatach : a to Arcania a to Kyra a to jeszcze cos innego. Konkrety, 105 Rojal Pałłładyn. Czas poświecony na gre.. hm ? od 30 minut do 4h~ zalezy od dnia oraz chęci ^^
5)
Większych pomysłow na skale "światowa" brak. Mimo to dobrze by bylo zmiany w regulaminie. Dla mnie dziwne jest ze mamy "urlguarda neta" a mimo to jest zakaz podawania w linkach z dowloaden, ktore ukrywaja rozszerzenie. Troche dziwne, po co jedno jak nie mozna drugiego

? Pomysłow jeszcze troche wiecej jest. Ale malo istotne.
6)
Chciałbym siać grozę i budzic podziw wśród "daj itanz". Powaznie mowiac to moze dlatego ze potrafie pracowac w wiekszej grupie i uwazam iż sie na cos moge przydac.
7)
Przedmioty - zamęt taki jak w jarzynowej mojej mamy...
Potworami tez nie pogardze
8)
Wyzej juz jest napisane ze potrafie pracowac w wiekszej grupie i nie stwarzam zadnych problemow. Chce pomoc... naprawde

Jezeli was wyzej nie przekonalem dziwnie by teraz sie produkowac i reklamowac. Dziekuje