Zobacz pojedynczy post
stary 17-04-2009, 22:36   #9
Herbi_Oxyna
Użytkownik Forum

Herbi_Oxyna's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2007
Lokacja: Wałcz (wkrótce Szczecin)
Wpisy bloga: 34

Stan: Niegrający
Imię: Nie
Gildia: graj
Świat: w
Poziom: ten
Skille: syf
Poziom mag.: !!
Herbi_Oxyna ma numer GG 5694870 Send a message via Skype™ to Herbi_Oxyna
Domyślny

Elo Wszystkim

1. Imię: Daniel
Zainteresowania: Grafika, informatyka, opowiadania
Szkoła: Gimnazjum - IES Francisco Garfias - Klasa 3a
Mój ulubiony przedmiot to matematyka (moja ocena to 9 w skali 1 do 10, czyli porównywalna z polskim 6) i hiszpański (Nie liczy się język. Literatura zawsze będzie żyć w moim sercu). Dodatkowo w czasie wolnym piszę opowiadania i czytam dużo książek. Błędów ortograficznych nie popełniam. Nie przeczę, zdarzy mi się czasem literówka, ale to przydarza się każdemu.

2. Na Tibia.Pl zajmuję się głównie wypuszczaniem moich fake'ów i opowiadań. Zdarza mi się często reportować posty w dziale z fotomontażami. Ogólnie nie posiadam nie wiadomo jak dużego doświadczenia. Prowadziłem kiedyś stronę tibianews.ugu.pl na której umieszczałem ważne informacje ze świata Tibii. Jestem również Moderatorem Globalnym (edit. Administratorem - awansowałem 19/04/2009) na rozwijającym się serwisie OTServ.info (Nick: Nidrax)

3. Cóż, tłumaczyłem już wiele newsów, głównie dla otserv.info i uważam, że jestem w stanie tłumaczyć dłuższe teksty, jeśli tylko mam wystarczająco dużo czasu. Osobiście uważam, że mój poziom angielskiego jest średnio zaawansowany. Dodatkowo władam biegle językiem hiszpańskim, gdyż uczę się go od trzech lat mojego pobytu w Hiszpanii.

4. W Tibię grałem tylko przez krótki okres czasu. Grałem z kumplami na Rookgaardzie jako RookStayer. Dorobiłem się skromnego 16 levela. W tibię aktualnie nie gram.

5. Nie mam dokładnych pomysłów rozwoju serwisu. Uważam, że dobrze jest jak jest.

6. Zawsze byłem ambitny. Gdy mam za dużo wolnego czasu zajmuję się jego marnowaniem, a wolę go dobrze użytkować. Lubię też mieć dobre kontakty z ludźmi i cieszyć się ich zaufaniem.

7. Chętnie zająłbym się tłumaczeniem newsów i potworami. To są dwie rzeczy, które najbardziej mi odpowiadają, ale prawdę mówiąc mogę robić wszystko. W końcu żadna praca nie hańbi.

8. Dlatego, że jestem solidny, uczynny i dotrzymuję słowa. Szybko się uczę, więc jestem w stanie dopasować się do każdej sytuacji. Nie poszukuję powodów do nieporozumień z ludźmi, wręcz przeciwnie, staram się rozwiązywać problemy spokojnie i z rozwagą.

To tyle ode mnie. Pozdrawiam kadrę i wszystkich użytkowników przeglądających ten temat.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 20-04-2009 o 19:07.
Herbi_Oxyna jest offline