Zobacz pojedynczy post
stary 17-04-2009, 22:38   #10
Absters2345
Użytkownik Forum

Absters2345's Avatar

Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Płock

Stan: Niegrający
Świat: Płock
Absters2345 ma numer GG 8281668 Send a message via Skype™ to Absters2345
Domyślny

1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca): Michał;15 lat;programowanie gier pc, stron www, lekkaatletyka, piłka ręczna/nożna;szkoła;

2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach: Na forum tibia.pl jestem od dawna max. 4-5 lat ale nie na jednym koncie... wiem gdzie, co sie znajduje w poszczególnych tematach;

3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst): znam j. angielski na ocenę dobrą; potrafię przetłumaczyć dłuższy tekst;

4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę): 72 paladyn; na razie żadnych osiągnieć nie opublikuję bo nie mam takich ważnych; min. 5h max. 12h;

5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie): aktualizacja wygladu strony/forum; jakieś mniejsze dodatki do strony min. zegar, licznik odwiedzin

6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support? Bo chcę pomagać innym forumowiczom/graczom tibijskim

7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy): najchętniej - mapy, a tak to przedmiotami i questami

8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
Bo kocham Tibia.Pl i forum tej o to strony WWW. Chcę a nawet muszę pomagać innym forumowiczom/graczom tibijskim i chcę dalej rozwijać Wasza stronę fanowską

Ostatnio edytowany przez Absters2345 - 17-04-2009 o 22:51.
Absters2345 jest offline