Zobacz pojedynczy post
stary 17-04-2009, 22:39   #11
kukask
Guest

Domyślny

1. Cześć Mam na imię Łukasz pochodzę z Konina (Wlkp).
Mam 16 lat. Na tym forum przebywam codziennie lecz dopiero dziś, po przeczytaniu newsa zarejstrowałem się na nim. Interesuje się informatyką oraz sportem. Chodzę do 3 klasy Gimnazjum, posiadam średnią 4.2.

2.Konto założyłem dziś lecz posiadam jeszcze konto "Atta Sorcerer" Konto to założone było około dwóch do trzech lat temu. Na forum przebywam codziennie.

3.Angielski jest mi znany, potrafię przetłumaczyć dłuższe teksty, znam podstawy.

4.W tibie gram około godziny do trzech dziennie, Posiadam kilka różno-levelowych postaci najlepsza z nich to Rycerz na 82 poziomie.
Moim najlepszym osiągnięciem w Tibi było zdobycie jako jeden z nielicznych "Silver Mace" Oraz jako jeden z nielicznych blokowałem też Orshaabala.

5.Moją propozycją było by stworzenie grupy kilku osób doświadczonych w główkowych Questach, Wprowadzenie Działu " Mity, Legendy i Zagadaki Tibijskie".

6. Do grupy support chcę dołączyć dlatego iż:

Po pierwsze, Lubie pisać newsy w stylu RPG,

Po Drugie, Mam wielu znajomych którzy powiadomią mnie o każdej akcij z różnorodnych światów.

7. Zająłbym się Działem Questy gdyż, większość Questów nie jest zaktualizowana, Oraz mógł bym też zająć się Mitami Tibijskimi.

8.Mam doświadczenie w prowadzeniu stron internetowych, Posiadam dużo przyjaciół którzy powiadomią mnie o różnych atakach Bosów i tym podobne,
W internecie serfuje dość długo dziennie około dwóch godzin do czterech pięciu dziennie. Jestem subiektywny oraz pracowity w tym co robie.

Pozdrawiam Łukasz !

Ostatnio edytowany przez kukask - 17-04-2009 o 22:40. Powód: korekta błędów