Zobacz pojedynczy post
stary 17-04-2009, 22:46   #12
Edwardo
Amor Patriae Nostra Lex

Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
Domyślny

1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca); Mam na imię Kamil i mam 18 lat. Chodzę do Technikum Informatycznego. Obecnie jestem w 2 klasie. Interesuję się sportem (siatkówka,siłownia) lubię spędzać wolny czas z przyjaciółmi i jeździć na rowerze
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach; Tworzyłem sporo stron www w szkole, na forum.tibia.pl jestem od 06-08-2005
3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst); Na poziomie śr.zaawansowanym. Myślę, że dałbym radę
4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę); 172 EK, 84 ED i sporo nisko poziomowych postaci. Ile czasu? zależy od dnia ale ok. 3-5 godzin. Doświadczenie prawie 5 lat.
5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie); Między innymi sprawdzanie przez modów tematów które są założone i które będą czekały do pojawienia się na 4um.
6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support? Chcę poznać nowych ludzi i pracować z nimi w zespole, oraz nauczyć się nowych umiejętności.
7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);Przedmioty, mapy, tłumaczenia
y8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie? Umiejętność praca w zespole, kreatywność, otwarty na nowe pomysły i projekty, z wysoką kulturą osobistą i opanowaniem.

Pomogłem? Notka mile widziana .

Hail Edward
Hail Sanatio
Hail Secura
xD

Ciach!
Edwardo jest offline