Zobacz pojedynczy post
stary 17-04-2009, 23:00   #14
piternet
Frequenter

piternet's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2007
Lokacja: Radom
Wpisy bloga: 9

Stan: Na Emeryturze
piternet ma numer GG 8247274
Domyślny

1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca)
Zacznę jak każdy i nie będę oryginalny - nazywam się Piotrek, żyję już 15 lat. Chodzę do klasy II gimnazjum. Interesuję się głównie komputerami (obróbka grafiki rastrowej, projektowanie/tworzenie stron www, ostatnio montaż filmów) oraz piłką siatkową/nożną. Od pewnego czasu uczęszczam także na treningi Taekwon-do - obecnie mam 6 kup. W szkole moim ulubionym przedmiotem zawsze pozostaną przedmioty ścisłe. Z nauką nie mam żadnych problemów, jestem dobry z angielskiego ^^

2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
Na forum tibia.pl jestem od pierwszego stycznia 2007, więc ponad dwa i pół roku. Hmm, raczej sukcesów tu nie mam, może to, że naprawdę dawno nie dostałem ostrzeżenia:>? Prowadziłem kilka for, teraz teraz tworzę stronę www.

3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);
W tym roku przygotowuję się do egzaminu Cambridge - FCE - zdałem PET. Nie chcę jednak nikogo oszukiwać - z krótkimi news'ami nie będzie problemu, ale do tłumaczeń długich artykułów się nie nadaję.

4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);
Miałem dwie "ważniejsze" postacie - 60 Elite Knight'a oraz 65 Royal Paladin'a. Aktualnie czasem loguję na palka, aczkolwiek w bliskiej przyszłości mam zamiar utworzyć nową postać i dalej grać Byłem tutorem, gram w Tibię od roku 2006. Jestem zorientowany we wszystkich nowinkach z Tibii, parę razy dziennie odwiedzam tibia.com.

5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);
Hmm, sądzę że dobrym pomysłem byłoby dodanie dużej ilości statystyk i chętnie pomagałbym w aktualizowaniu ich :-) W mojej głowie kłębią się także myśli dt. nowego działu na t.pl. Chętnie podejmę się też organizacji konkursów oraz aktualizacji strony - z pisaniem quest spoilerów (większość jest przestarzała, a w niektórych zdjęcia są ze starych wersji Tibii) lub taktyk (te też są przestarzałe lub w ogóle ich nie ma) nie będę miał problemów.

6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?
Od dawna myślałem o czymś takim, dlatego piszę teraz, gdy nadarzyła się okazja. Grupa support to grupa pomocników. Pomocników współtworzących tibia.pl. Ja także chętnie dołączyłbym do tej grupy. Mam dużą ilość wolnego czasu - chciałbym wykorzystać go, aby tibia.pl rozwijała się. Jeśli wybierzecie właśnie mnie nie zawiedziecie się. Po za tym zawsze można poznać wielu ciekawych ludzi o odmiennych charakterach :-)

7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);
Jak już mówiłem - chętnie zająłbym się działem potwory - mogę aktualizować wszystkie dane, pisać taktyki itp. Odpowiedni dla mnie będzie także dział przedmioty, choć równie chętnie mogę pisać quest spoilery.

8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
Hmm, sądzę że szukacie kogoś właśnie takiego jak ja. Pracowitego, ogarniętego, miłego, odpowiedzialnego i kulturalnego. Z poczuciem humoru, a jednocześnie poważnego, gdy sytuacja tego wymaga. Dotrzymującego wcześniej ustalonych terminów. Mam nabytą umiejętność pracy w grupie - w supporcie to bardzo ważne. Znam się dobrze na komputerach. Gwarantuję, że wybór właśnie mnie będzie naprawdę dobrym wyborem! Razem stwórzmy jeszcze lepszą tibię.pl!

Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania : >

Piternet
Wszystko o gildiach
Wszystko o staminie

Ostatnio edytowany przez piternet - 18-04-2009 o 23:43. Powód: Literówki, parę poprawek po głębszym zastanowieniu się nad podaniem& coś tu jeszcze dopisałem
piternet jest offline