Zobacz pojedynczy post
stary 17-04-2009, 23:08   #15
Xaax
Użytkownik Forum

Xaax's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
Domyślny

1. Parę słów o sobie - Robert, 15 lat, interesuje sie komputerami, i pilka nozna. Chodze do gimnazjum nr 1 w Pabianicach (2 klasa). Dobrze sie ucze (na polrocze srednia 4.8)

2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach - czytam rozne fora o tibii od dluzszego czasu, lecz zarejestrowalem sie niedawno.

3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst) - w szkole z angielskiego mam 5, tekst jestem w stanie przetlumaczyc.

4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę) - 112 RP, 83 EK 68 MS i wiele innych slabszych postaci, dziennie gram 0-5h, czasem wiecej. Gram w Tibie okolo 5 lat (z przerwami)

5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie) - zaktualizowanie wszystkich dzialow z informacjami, dodanie nowych poradnikow. Jesli wymysle cos jeszcze to zedytuje post.

6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support? - chce pomoc w rozwoju strony.

7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy) - potwory, przedmioty, ew. questy.

8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie? - umiem pracowac w zespole, jestem pomyslowy, pomocny, otwarty na propozycje innych.

Pozdrawiam.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koszyczek Pokaż post
bo mi sie nie kcialo
Xaax jest offline