Zobacz pojedynczy post
stary 17-04-2009, 23:21   #17
D4n1
Tibia.pl support

D4n1's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);
Nazywam się Damian mam a raczej w grudniu będę miał 18 lat jak narazie uczę się a moje zainteresowania to anime, gry akcji , no i tibia;p
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
Na forum jestem od 4 lat a od 2006 roku posiadam konto wiele razy pomagałem poprawić błędy w opisach przedmiotów lub opisach questow i jak tylko mam czas to wbijam właśnie tutaj
3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);
Prawdę mówiąc nie jestem najlepszy z angielskiego ale podstawy znam i jak się przyłożę to dam rade ^^
4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);
Aktualnie gram na serwerze Harmonia tam mam 138 ek i 95 rp na gre przeznaczam od 5 max 6h jednak teraz siedzę trochę więcej z powodu trenowania skilli rp ;p
5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);
Hmm na obecna chwile nie mam konkretnych pomysłów aczkolwiek można by było dodać widoczny licznik postów na forum
6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?
Chciałbym dołączyć poniewaz chce pomagać w tworzeniu lepszej tibi.pl oraz moc odpowiedzieć na pytania i problemy graczy
7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);
Chętnie bym mógł troszczyć się o dział z potworami przedmiotami lub questami
8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
Dlaczego ja hmm powiem wprost mam wiele czasu który mógłbym spożytkować pracując w tej grupie jestem otwarty, pomysłowy i potrafię sumiennie wykonywać swoje obowiązki. Na pewno mogę wnieść coś nowego

Pozdrawiam D4n1

Ukryty tekst:
Gandlf bialy [53]: a bende mugl zrobic tom jebanom norge << pro polisz user
cos z innej beczki
Lord Garys [116]: You see Elitarny Kret (Level 214). He is an elite knight. He is Honored Member of the Legendary Phoenixs.
Lord Garys [116]: elitarny kretyn
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lili Riper [100]: moja erekcja rosnie jak spotykam jamkniki na ulicy

Ostatnio edytowany przez D4n1 - 18-04-2009 o 09:29.
D4n1 jest offline