1. Mam na imię Piotrek, wiek to 19 lat, interesuję się głównie piłką nożną, jestem w klasie maturalnej w 3 kl LO.
2. Na forum tibia.pl nigdy się nie udzielałem gdyż zwyczajnie strona i forum mi się nie podobały. Ale widzę, że w czasie mojej przerwy w Tibii i braku odwiedzania tej strony wiele się tu zmieniło na plus. Udzielałem się za to sporo na stronie konkurencyjnej, która nie rozwija się tak jak tibia.pl
3. Znajomość angielskiego na wysokim poziomie. Spokojnie mogę przetłumaczyć każdy długi i trudny tekst (zdaję maturę z angielskiego na poziomie rozszerzonym, z próbnej miałem 92%)
4. W tibię nie gram dla expa bo mi się po prostu nie chce. Mimo to stworzyłem 80 i kilka 40 lv. Ogólnie to lubię ciekawostki związane z tibią, książki itp. Czas na grę? Jeśli jest co do roboty to więcej a jak nie to nie

5. Wszystkie pomysły jakie miałem tibia.pl przez czas mojej nieobecności zrealizowała. Jest jeszcze coś ale nie chcę o nim póki co pisać.
6. Czemu chcę dołączyć? Dlatego że zawsze lubiłem tłumaczyć sobie różne książki itp z tibii, a dzięki temu moja praca nie pójdzie tylko dla mnie.
7. Najchętniej zdecydowanie tłumaczeniami. Ale wszystko byle nie mapy bo niestety słaby sprzęt mam i mój staruszek nie wytrzyma takiego obciążenia.
8. Dlaczego mnie? Bo jeśli nie nie weźmiecie to stracicie okazję zwerbowania bardzo dobrego tłumacza. A kiedy się już za coś zabieram to robię to do końca.