1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);
Nazywam się Stanisław, obecnie mam ukończony siedemnasty rok życia (1 stycznia 2010 roku skończę osiemnaście lat). Moimi głównymi zainteresowaniami są snowboarding, żeglarstwo, nowe technologie, e-gaming oraz chemia (w tym roku zamierzam przystąpić do Olimpiady Chemicznej). Niestety, związku ze szkołą (jedno z najlepszych LO we Wrocławiu, profil biol-chem-fiz) i moimi planami na przyszłość (Akademia Medyczna we Wrocławiu) mam zdecydowanie mniej czasu na rozwijanie moich zainteresowań - raptem 2-3 godziny dziennie, a dla nich trzeba poświęcać zdecydowanie więcej.
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
Doświadczenie na forum - bardzo duże. Zarejestrowałem się 27 sierpnia 2003 roku. Support na diablo.phx.pl, e-mlodzi.com, były administrator e-tibia.info (upadła w 2007 roku).
3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);
FCE zaliczone.
4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);
5 postaci na poziomie 100 + (3 x EK 114, 108, 122; 1 x RP 122; 1 x ED 116), aktualnie gram wieloma postaciami jako supporter na wojnach.
5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);
Pierwszy pomysł - naprawienie błędów w menu Tibia.pl (optymalizacja) - przynajmniej pod Firefox'em nie wszystko działa sprawnie, szczególnie wybór kategorii strony.
Drugi pomysł - dodanie nowych kalkulatorów, jak i ulepszenie starych.
Trzeci pomysł - całkowite stworzenie angielskiej wersji strony i pozycjonowanie jej.
Czwarty pomysł - napisanie skryptu dla supportu/moderatorów do raportowania bezpośrednio na policje hacklinków (wykonalne, sam mogę to napisać)
Piąty pomysł - uaktualnienie strony (taktyki są przestarzałe, lub ich nie ma)
6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?
Lubię pomagać innym, chciałbym także wspomóc Tibia.pl. Mogę załatwiać wielee undergroundowych informacji (Drom wie o czym mówię

), oraz wiele rzeczy sprawdzać osobiście (taktyki, questy itp.).
7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);
Potwory (TAKTYKIII), tłumaczenia, questy, przedmioty.
8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
7 lat na forum, support na wielu innych stronach (diablo.phx.pl, forum młodzieżowe e-mlodzi.com i kilka innych), dojrzałość, duże doświadczenie w Tibii (pierwsze konto pochodzi dokładnie z Created: Apr 07 2002, 06:06:16 CEST).
Pozdrawiam,
Staszek.