Zobacz pojedynczy post
stary 17-04-2009, 23:39   #20
RailChris
Użytkownik Forum

RailChris's Avatar

Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny Podanie

Cytuj:
1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);
1. Nazywam sie Michał, niedawno skończyłem 18-ście lat. Interesuje się informatyką, chodzę do technikum informatycznego.

Cytuj:
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
2. Tworzyłem już kilka stron internetowych, głównie na darmowych servisach typu yoyo.pl czy cba.pl. Na koncie mam stronkę swojej drużyny piłkarskiej, drużyny w parkourze oraz pomagam w tworzeniu strony szkoły. Na forum Tibia.pl można mnie spotkać od 3-4 lat jednak konto mam od ponad roku. Często zaglądam i staram sie pomagać innym oraz szukam niezbędnych informacji.

Cytuj:
3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);
3. Moja znajomość angielskiego jest dobra. W technikum klasie II mam 4. Problemów z większymi tekstami nie powinno być, myśle, że bym sobie poradził.

Cytuj:
4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);
4. Gram tyle ile pozwala mi czas. Spędzam czas aktywnie, dużo zajmuje mi szkoła, jednak daję radę pograć z 2-3h dziennie. W weekendy potrafiło dochodzić do 10h. Aktualnie mój największy poziom to 82 Paladyn.

Cytuj:
5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);
5. Mam kilka pomysłów, które chciałbym ujawnić po tym jakby (mam nadzieje) został przydzielony do Supportu. Jednym z nich jest ułatwienie łączności pomiędzy użytkownikiem, a adminem. Mam na to kilka sposobów.

Cytuj:
6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?
6. Od zawsze gdy zaczołem grać w Tibie marzyło mi się, by dołączyć do grupy support i pomagać innym jeszcze bardziej. Gram już 3,5 roku więc moja wiedza jesli chodzi o tą gre jest dość spora. Już raz próbowałem dołaczyć ponad rok temu jednak się nie udało, mam nadzieję, że teraz będzie inaczej.

Cytuj:
7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);
7. Nie jestem wybredny więc mogę zająć się naprawdę wszystkim.
Jestem ambitny, więc tak jak wyżej

Cytuj:
8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
8. Starannie przykładam się do wykonywanej pracy, nie robię ją "na odwal". Gdy się czegoś podejmuję kończe to co zaczołem. Można na mnie polegać i obdarzyć mnie zaufaniem.
RailChris jest offline