1.Witam. Jestem Jarek - prawie 15-sto letni uzytkownik. Interesuje sie muzyka, glownie rock i metal, a bywa i tak, ze czasem sam sobie pogram na jakims instrumencie. Interesuje sie rowniez ocenianiem prac graficznych powstalych na komputerze. W szkole nie idzie mi zle, srednia cos kolo 4.0~ (nie liczylem sredniej na polrocze), ale jak wiadomo, zawsze moze byc lepiej.
2.Na forum jestem prawie 2 lata. Wsrod tejze spolecznosci powodzi mi sie roznie. Czasami w miare mozliwosci pomoge nowemu, albo znajde jakis blad na stronie. Bylem rowniez agentem na stronie tibiaspy.com, przetlumaczylem 90% czarow, lecz niestety przez jedna glupia rzecz, o ktorej nie warto wspominac, stracilem tenze tytul. Obecnie tam nie przesiaduje, ale mozna sie spytac Dwimenora.
3.Jak juz wspomnialem wyzej, z tlumaczeniem nie mam raczej problemow. Co wiecej, tlumaczenie tekstow angielski>polski sprawia mi przyjemnosc!
4.Na wertepach Tibii nie osiagnalem wiele, ot 30 paladyn i 24 elder druid. Nic nadzwyczajnego. Obecnie nie gram.
5.Przede wszystkim usuniecie problemu z zakladkami. Chodzi o to, ze po wczytaniu strony glownej tibia.pl musze nie raz przeczekac ponad 10 sekund, aby przejsc z automatycznie zaznaczonej zakladki (tj. potwory) do zakladki np. czary. Jest to troche uciazliwe.
6.Przede wszystkim zamierzam przyczynic sie do rozwoju Tibii.pl, a dokladniej to w miare mozliwosci zwiekszyc tempo pisania newsow. Kolejnym powodem jest chec pracy miedzy ludzmi z ciekawymi charakterami. Korzysci takie jak: ranga i email odstawiam na plan dalszy.
7.Przede wszystkim tlumaczeniem newsow, ale co dostane, za to sie wezme.
8.Nadaje sie do tej pracy ze wzgledu na to, ze jestem dosc rozgarniety jak na swoj wiek i lubie pracowac w grupie. Jestem raczej odpowiedzialny i wypelniam powierzone mi zadania do konca. Czasami z roznym skutkiem (

). Dodatkowym argumentem moze byc to, ze staram sie pisac bez bledow ortograficznych i interpunkcyjnych.
Licze na pozytywne rozpatrzenie podania.