Zobacz pojedynczy post
stary 17-04-2009, 23:57   #24
fucall
Użytkownik Forum

fucall's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2008
Lokacja: Hmm... Polskja

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zgadnij?
Profesja: Paladin
Świat: Murgana
Poziom: 22
Skille: cicho
Poziom mag.: 00
Domyślny

1. Mam na imię Michał. Mam 16 lat i chodze do 3 klasy gimnazjum. Nie posiadam zbyt rozszerzconych zainteresowań, głownie jest to informatyka i wszystko co z nia związane.
2. Na tibia.pl urzęduję juz od 4 lat, chodź pod różnymi nickami. Na forum , zawsze staram się pomagać innym graczom.
3. Znajomość angielskiego jest na bardzo wysokim poziomie , nie chodzi tu o ocenę bo posiadam 4, ale w anglii jestem każde wakacje i mam oswojony ten język, przez co tłumaczenie tekstów nie będzie sprawiało mi problemów.
4. Doświadczenie hmmm w tibie gram od około 4 lat. Ogolny poziom jaki wbiłem to był 158 master sorcerer. Czasu nie spędzam w tibii tak dużo, lecz na komputerze jest go trochę.
5. Sądze ,że pomysłem było by lepsza komunikacja między supporterami, moderatorami a zwykłymi uczestnikami forum. Takie zabawki jak ranga, e-mail nie są mi aż tak potrzebne by mieć je od razu na wszystko da się zapracować.
6. Chiałbym przystąpić do was dlatego żeby ułatwić dostęp informacji o tibii dla osób poszukujących tejże pomocy.
7. Najchętniej zajął bym się mapami. Nie dosyć że lubie odkrywać to mapy są moją pasja. A na stronie trochę czasu trwa ,by na tibian-earth sprawdzić jakie nowe tereny zostały dodane w nowym "upie". Ale co znajdzie się do roboty ,to z przyjemnością to wykonam.
8. Sądze ,że szukacie osób pracowitych , pełnych energii , nie migających się od zadań oraz przyjaznych i o przyjemnym charakterze. Jeżeli szukacie takich osób powinniście wybrać mnie

Pozdrawiam z poważaniem
Fucall

Ostatnio edytowany przez fucall - 18-04-2009 o 00:00.
fucall jest offline