1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);
Na imię mam Piotr, wiek to 15 lat (II klasa gimnazjum). Moje zainteresowania są rozbieżne. Chyba przede wszystkim kręcą mnie języki, mam piątkowe oceny z języka polskiego, materiał z języka angielskiego przerabiam (podobno

) na poziomie II. klasy liceum (Intermediate level), uczyłem się sześć lat francuskiego. Dodatkowo uczę się na własną rękę japońskiego. Moje pozostałe zainteresowania to muzyka (głównie rock), grafika, sport. W szkole mi idzie różnie - w pierwszej klasie średnia 4.33, teraz będzie coś około 4.6, więc jest nieźle.
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
Na tibia.pl siedzę już ponad rok, lecz większych doświadczeń nie miałem okazji zdobyć. Na innych stronach; byłem agentem na tibiaspy oraz jestem administratorem największego[?] forum o tibijskich fake'ach (link do forum na PW).
3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);
Jak już wcześniej wspominałem, powyższy język jest mi dobrze znany. Gramatykę mam w małym palcu, gorzej ze słówkami. No, ale od czego są w dzisiejszych czasach słowniki?
4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);
Najwyższy poziom - 39 Elder Druid. Osiągnięć większych nie miałem, poza wieloma poznanymi graczami. Obecnie nie gram w Tibię z powodu problemu z internetem, ale od przyszłego miesiąca być może będę w stanie wrócić do gry.
5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);
Częstsze konkursy? Nie koniecznie z nagrodami. Byle coś się świeżego działo na stronie.
6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?
Chcę pomóc w rozwoju strony, którą odwiedzam kilkakrotnie dziennie po kilka godzin. Poza tym liczę na swego rodzaju oswojenie się z językiem angielskim, z którym z resztą chcę wiązać swoją przyszłość.
7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);
Z moich poprzednich wypowiedzi łatwo jest wywnioskować, że pragnę zająć się tłumaczeniem (choćby krótkich niusów jak i długich artykułów).
8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
Myślę, że to pytanie pozostawię wam samym. Wszystko co pokazuje moje zalety do tej pracy wypisałem w powyższych punktach i chyba nie ma sensu tego streszczać.