1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca)
Imię: Sebastian
Zawód: Student (bardzo poważny zawód

)
Zainteresowania: strony www, giełda, języki obce, sport (koszykówka / sporty zimowe)
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach
Jak widać to moje nowe konto (mam nadzieję, że nie wpłynie to negatywnie). Ale w pełni od dłuższego czasu jestem z zasadami jakie panują na forum oraz z informacjami na stronie. Udzielanie się na głównej stronie tibia.com oraz na tibia.org.pl
3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst)
Hmm można powiedzieć średnio zaawansowana znajomość ( z tłumaczeniem radzę sobie dobrze niezależnie od ilości tekstu) Dodatkowo znajomość niemieckiego w stopniu zaawansowanym.
4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę)
160 poziom (oraz 40). Ile czasu poświęcam na gre? Hmm zależy na expienie to ok 2-3h (jak mam więcej wolnego to i więcej), sporo czasu spędzam na rozmowie ze znajomymi nad questami itp.
5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie)
Jak to mówią ,,Pomysłów pełna głowa, a kieszeń pusta". Oczywiście mam ich kilka, ale o nich może później.
6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?
Lubię tą grę, a strona tibia.pl to możliwość podzielenia się swoim zainteresowaniem, możliwość pomocy innym graczom którzy codopiero rozpoczynają swoją przygodę z tą grą.
7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);
Głównie mapy, questy. Ale oczywiście tłumaczeniem też mogę się zająć (jak ostatnio można zauważyć jest go coraz więcej gdyż Cipsoft zasypuje nas newsami)
8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
<No to chwila na autoreklamę

>
Lubię pracować w zespole. Staram się nie wywoływać konfliktów, zawsze pracuję się lepiej w dobrej atmosferze. Odpowiedzialny jak podejmę się wykonania jakiegoś zadania napewno wywiążę się z tego. Jestem pozytywnie zakręcony, ale można na mnie polegać.