Zobacz pojedynczy post
stary 18-04-2009, 02:36   #29
BaxCrow
Użytkownik Forum

BaxCrow's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca)
Na imię mam Mateusz, 8 maja tego roku "zdobędę" pełnoletność, czyli 18 lat.
Po za komputerem i internetem, mam wiele różnych zainteresowań, głównie sportowych jak piłka nożna, sztuki walki, siłownia oraz taniec.
Aktualnie uczę się w Technikum Budowlano-Informatycznym, w klasie budowlanej. Jeżeli pracą można nazwać treningi i sezon piłkarski, to takie właśnie zajęcie posiadam.
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach
Na forum tibia.pl jestem od około 2004 roku, ale swoje pierwsze konto założyłem bardzo późno, bo dopiero w 2006 roku, dlaczego tak? Ponieważ, wcześniej nie odczuwałem chęci dodawania zdjęć, a moja wiedza o tej grze była nie wielka, więc nie było sensu owego konta zakładać.
Jeżeli chodzi o inne strony, to byłem newsmanem na stronie last-chaos.pl, swego czasu prowadziłem parę swoich stron, jednak z braku czasu zaprzestałem ich prowadzenia.

3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst)
Angielski opanowany na poziomie bardzo dobrym. Długi czy krótki tekst nie ma to dla mnie większego znaczenia. Mogę także dodać, że potrafię pisać dosyć dobre gramatycznie opowiadania w tymże języku.

4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę)
Na grę poświęcam niewiele czasu, około 1 godziny dziennie. Jednak na forum siedzę dużo dłużej i częściej. Czasu wolnego mam na tyle, że aktualności dnia na tibia.com mógłbym spokojnie dostarczać szybko i sprawnie.
W samą grę gram około 5 lat, poziom? Uważam, że to nie jest zbyt istotne, ale jeżeli wymagacie to tak, 78 EK, 84 EK, 115 EK, 104 MS, 101 ED.

5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie)
Pomysłów mam wiele, takim głównym pomysłem, który mógłby mieć ogromne znaczenie, jest nowy poddział w dziale "do poczytania", mianowicie, aktualne wojny na światach PvP, ilości fragów, top-fragers oraz sojusze.
Wymyśliłem także sobie takie coś jak bohater dnia, miałoby to polegać na tym, że wyróżnialibyśmy któregoś z forumowiczów.

6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?

Mam wiele fajnych pomysłów, które chciałbym wprowadzić w życie.
Z tego co widzę, między wami, czyli supporterami oraz moderatorami, jest fajna więź koleżeństwa. Warto byłoby Was poznać.

7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy)

Tłumaczenia oraz potwory. Lubię przekazywać swoją wiedzę nowym graczom oraz pomagać bardziej doświadczonym w wyborach.
8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
Wiele osób rozpowiada się ile to potrafi i jakie to cechy posiada.
Ja jestem osobą, która lubi wyzwania i tylko tyle chciałem dodać.

Pozdrawiam Wszystkich.
BaxCrow
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!

NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!

You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.
BaxCrow jest offline