Zobacz pojedynczy post
stary 18-04-2009, 06:34   #30
Molipo
Użytkownik Forum

Molipo's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2007
Lokacja: Żary/Sorau

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 166
Poziom mag.: 75
Domyślny

1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);
Jestem 21-latkiem o imieniu Kacper, interesuje sie przede wszystkim rodzina i bliskimi, a ponadto co ,śmieszne polityka i oczywiście ciekawą grą. Pracuję w pewnej firmie produkcyjnej związanej z motoryzacja.

2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
Jestem od 2005 roku, a zarejestrowałem sie dopiero na początku 2007 roku ,nie jestem za bardzo aktywny ,bardziej staram sie wyłapywać ciekawostki, a jeżeli juz coś mnie bardziej zainteresuje konsultuje sie przez PW(Wszechobecny "flaming" przeraża).

3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);
Język angielski znam na poziomie wystarczającym do codziennego życia, gdyby była konieczność przetłumaczenia czegoś na pewno bym podołał.

4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);
w Tibie gram od 2004 roku wiec nie ma sensu w tym przypadku wymienić postaci. Jeżeli chodzi o czas poświęcony grze to obecnie gram do 4 godzin ,często jedynie w nocy po pracy

5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);
Moj pomysł to wprowadzenie statystyk top 500 z "podkreśleniem" naszych rodaków .Wprowadzenie działu galerii, oczywiście z odpowiednimi wymaganiami...Ale przede wszystkim proponuje pozbycia sie wszystkich nieprzyjemności, które oczerniają portal w świetle Tibia.com

6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?;
Chciałbym sie przyczynić w jakimś stopniu do rozwoju i "polepszenia bytu" Tibia.pl

7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);
Potwory, Przedmioty ,w miarę większego czasu na grę, a co za tym idzie poznawaniu nowych terenów i zadań, również questy i mapy.

8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?;
Ciężko jest pisać samemu o sobie w superlatywach, a do tego sie w ogólne nie znając. Mam tylko nadzieję, że zrozumiecie mnie dlaczego w tym podpunkcie nic nie napisze.

Ostatnio edytowany przez Molipo - 18-04-2009 o 06:35.
Molipo jest offline