Zobacz pojedynczy post
stary 18-04-2009, 09:48   #32
Kuchi
Użytkownik Forum

Kuchi's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Jastrzębie Zdrój

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Narodzony
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: -.-
Świat: Secura
Poziom: 44
Skille: 10/21
Poziom mag.: 40
Kuchi ma numer GG 7337894 Send a message via Skype™ to Kuchi
Domyślny

1. Tomasz, 15 lat, Informatyka, HTML. W przyszłości: Informatyk, Socjolog lub WP
2. Siedzę na tibia.pl parę ładnych lat, bo prawie 4 i myślę, że mógłbym się nadać. Byłem moderatorem na pewnym serwisie, który niestety wygasł.
3. Angielski hmm... Nie jest moją dobrą stroną, ale coś potrafię, swoją umiejętność języka oceniam na... 4.
4. No to tak... W tibie gram hmm... z 6 lat, największy lvl 12o. W tygodniu dużo nie gram, jak mam czas to się zaloguje, ale za to w weekend : o cały czas praktycznie na kompie jestem
5. Lubie odkrywać legendy związane z tibią więc fajnie gdyby ruszyło coś w stylu Mitów, Legend. Wiem, że jest to możliwe, bo ktoś z TORG'a ma spoiler na Heavy Mace (tak, tak, tą na Elf Fortes)
6.Moim zdaniem są to doświadczeni osobnicy, którzy mają wielkie doświadczenie na temat Tibii i nie tylko, mógłbym się od nich wiele nauczyć, chociaż sam w tych klockach siedzę długo
7. Wszystko tylko nie Tłumaczenie, bo jak to powiedziałem mój poziom angielskiego nie jest wybitny. Gdyby właśnie powstały Mity to byłbym tam chyba najaktywniejszą osobą.
8. Jestem osobą miłą, spokojną. Mam doświadczenie. Fajnie się ze mną pracuje. Nie strzelam focha za byle co.

P.S co do punktu 5, to można by było zrobić jeszcze zdjęcie dnia/tygodnia.

Ostatnio edytowany przez Kuchi - 18-04-2009 o 12:41.
Kuchi jest offline