18-04-2009, 09:57
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2008
Lokacja: Pyskowice
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 16/25
Poziom mag.: 66
|
1. Nazywam się Gerard. Mam 17 lat (w lipcu kończę 18). Uczę się, ale pracuję dorywczo, wręcz na umowę . Zainteresowania? Grafika komputerowa, programowanie, zawody rowerowe i kilka innych.
2. Na forum.tibia.pl oraz na forum.tibia.org.pl mam konto już kilka lat, po za tym na innych forach uczęszczam też kilka lat, ale są to fora nie związane z tematyką "Tibia" . Na każdym forum pomagam różnym osobom i rozwijam je, aby było ciekawsze.
3. Angielskiego uczę się już 5 lat. Dłuższe teksty nie są dla mnie problemem do przetłumaczenia.
4. Na Tibię nie poświęcam aż tak dużo czasu. Gram od 5 lat i staram się rozwijać swoją wiedzę na temat Tibii. Posiadam 99 master sorcerera. Głównie siedzę na forach niż na expie
5. Dotychczas nie miałem aż takich możliwości aby operować forum, ale miałem kilkanaście pomysłów, aby je zrealizować. Jednym z pomysłów może być cotygodniowy wywiad jednym z graczy wysoko-poziomych. Drugim pomysłem może być sonda lub kontynuacja dodawania zdjęć awansów.
6. Lubię pomagać osobom na forach, odpowiadać na ich problemy z którymi się zetknąłem lub szukam informacji pośród innych graczy. Po prostu lubię to robić. Po za tym urozmaicanie forum i pomoc dla innych osób na pewno przyczyni się do tego, że więcej osób będzie na te forum uczęszczało.
7. Tłumaczenia i przedmioty. W każdym razie na każdy temat mogę coś powiedzieć bo pisałem już wiele opowiadań, poradników itp... które mogą urozmaicić tą stronę.
8. Jestem kreatywny, co więcej mam dużo czasu na zajmowanie się pomocą dla graczy. Przeglądam codziennie wiele tematów, lecz nie dużo się wypowiadam bo odpowiedź zazwyczaj zapada wcześniej. Chyba, że jest błędna to poprawiam. Jest na forum kilku użytkowników, którzy nie są w supporcie a wiele mogli by zdziałać w nim.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez $eriToonbra - 18-04-2009 o 10:00.
|
|
|