1.Grzegorz mam 19,5 lat i koniczne technikum informatyczne... moja pasja to strony internetowe(php,js,html itp) i programowanie w c++
2.doświadczenie mam takie że jak wchodzę na stronę dość często i sprawdzam se aktualizacje itp.
3.angielski to niestety moja pieta achillesowa znam jedynie angielski komputerowy na poziomie prawie perfekcyjnym....
4.Tibie znam bardzo dobrze. Gram od 4 lat różnymi profesjami. osiągnięć zbytnio jako takich w grze nie mam ale gram najczęściej zaraz po szkole i aż do wieczora. bo w szkole mam same prawie przedmioty zawodowe a z nich mam piątki i szóstki bez nauki(a teraz już można powiedzieć że jestem po szkole bo oceny mam wystawione a w piątek rozdanie świadectw).
5.pomysły moje to: tibiaEarth do tej pory nie jest skonfigurowana a ile czasu minęło od ubdate. i mam jeszcze parę innych pomysłów ale nie będę się rozpisywał.
6. dlatego że po maturze będę szukać pracy w biurze(na stanowisku administratora sieci[mam już parę ofert o które będę się starać]) a po tym będę miał kupę czasu na zajmowanie się stronką czyli tym co lubię....
7. najchętniej potwor,przedmioty i mapy oraz prace modernizacyjne strony...
8.Znam bardzo dobrze język pisania stron internetowych, administruje stronę szkoły(podam link jeśli zachcecie w prywatnej wiadomości), będę miał czas i chęci(nie będę się rozpisywać by nie ściemniać)...
|