Zobacz pojedynczy post
stary 18-04-2009, 10:59   #36
Zan
Użytkownik Forum

Zan's Avatar

Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: z baru

Imię: Spaach
Świat: Eternia
Domyślny

Witam.
1. Nazywam się Sławek, mam 19 lat. Ogólne zainteresowania to imprezy, sport, muzyka
i przedewszystkim język angielski z czym mam zamiar wiązać swoją przyszłość gdyż właśnie językową szkołę kończę.

2. Na tibi.pl udzielałem się często od mniej więcej 2005 roku aczkolwiek czyniłem to
w większośći na moich starych kontach(których miałem bodajże dwa) zapomniane już dawno z powodu braku hasła.

3. Język angielski opanowałem w stopniu zaawansowanym tak więc co do tłumaczenia dłuższych,
krótszych tekstów lub nawet piosenek niema problemu.

4. Tibia zatruła mój umysł w wieku 13 lat tak więc od dobrych 6 lat nieustannie śledze
wszelkie postępy jakie przynosi dzień. W tibi miałem pare wysoko levelowych postaci
aczkolwiek teraz gram jedną z nich(130lvl+) a na gre poświęcam około 3/4h dziennie(zależy od dnia).

5. Myśle że właśnie działu z pomysłami może zabraknąć na naszym forum..
Bo właśnie takiego miejsca brakuje gdzie gracze mogli by opisywać swoje liczne pomysły
na temat strony tibia.pl jak i samej gry i dzielić się swoimi doświadczeniami i przemyśleniami na temat zeń.

6. Myślę że jako aktywny uczestnik forum widzący już nie jedno w swoim dotychczasowym
doświadczeniu mógłbym co nieco wnieść do support teamu jak także dużo się od niego nauczyć.

7. Najchetniej zajał bym się tłumaczeniem jakich kolwiek tekstów aczkolwiek nie mniej interesujące było by
zajmowanie się najskrytszymi zakamarkami tibi bądź nieznanymi przedmiotami
a także questami i potworami. Jednym słowem jestem nieco wszechstronny .

8. Niczego nie powinniście..

Bless.

Why do you drink 'n' drive?
When you can smoke 'n' fly?!
Zan jest offline