1. Nazywam się Kuba, mam 17 lat. Głównie interesuję się informatyką, podstawy pisania stron www, obróbki grafiki. Poza informatyką interesuję się językiem angielskim... i to z nim wiążę swoją przyszłość.
2. Na tibia.pl jestem dobre 4 lata, troche rozrabiam ale myślę, że złego zdania to o mnie nie macie

.
3. Angielski znam bardzo dobrze, ocena półroczna = 6. Startuję w różnych olimpiadach i konkursach z tegoż języka. Dłuższy tekst do przetłumaczenia nie sprawi mi problemu.
4. Gram w tibię od około 5 lat. Najwyższy lvl to 125 royall pall, ale miałem sporo innych postaci z każdej profesji. Znam większość odkrytych terenów gry. Na grę poświęcam około 2 godzin dziennie. W weekendy trochę więcej jak jest brzydka pogoda.
5. Hmm.. dla mnie najlepszą zmianą jaką można by było wprowadzić to jakieś zabezpieczenie przed keyloggerami. Wg. mnie strona dobrze się rozwija więc chyba nic nie wymyślę.
6. Dlaczego chciałbym dołączyć? Bo mam cel. Pomagać. A tutaj dostał bym szansę aby coś ku temu zrobić.
7. Najchętniej zajął bym się tłumaczeniami, ew przedmioty i potwory.
8. Dlaczego mnie? Uważam, że moja znajomość angielskiego oraz doświadczenie wyniesione z gry może się Wam przydać.
Pozdrawiam
/Milten Magician