Cześć,
Więc tak:
1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);
Mam na imię Dawid, uczęszczam do 2 klasy gimnazjum. Interesuję się przede wszystkim siatkówką, bardzo lubię jeździć na rowerze.
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
Do tej pory wiadomości pisałem rzadko, wolę nie pisać nic, gdy mam pisać podobny post jak ktoś przede mną. Piszę posty gdy uważam, że mogę coś wnieść do tematu.
3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);
W szkole 8 rok uczę się j. niemieckiego, lecz j. angielski nie sprawia mi problemów. Gdy czegoś nie rozumiem to po prostu używam tłumacza.
4.
Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);
W chwili obecnej 64 ms, 48 rookstayer. Expię rzadko - nigdy nie liczył się dla mnie poziom. Na grę poświęcam od 10 minut do 5-ciu godzin dziennie.
5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);
Myślę, że dobrym pomysłem byłoby dodanie filmików .cam do każdego potwora. W ten sposób można by zorientować się, jakiej taktyki używa dany potwór.
6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?;
Jestem bardzo ambitny do pracy w zespole. Bardzo chciałbym pomóc stronie tibia.pl, ponieważ wiele razy korzystałem z pomocy np. w questach. Byłoby fajnie, gdybym teraz ja mógł pomóc drugiej osobie.
7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);
Z wielką chęcią zająłbym się potworami, lecz nie widzę przeszkód, by opiekować się również innymi działami.
8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?;
Staram się robić wszystko najlepiej jak potrafię. Pozycja supportera byłaby dla mnie fajną przygoda