Zobacz pojedynczy post
stary 18-04-2009, 13:51   #45
Yallah
Tibia.pl support

Yallah's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Ojcowski Dom

Stan: Na Emeryturze
Yallah ma numer GG 3854396
Domyślny

1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);

Dawid, 19 lat, studiuję na AWFie w Krakowie.

2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;

Kiedyś na t.pl udzielałem się dość często, obecnie tylko przeglądam. Nie chodzi tu o brak czasu, ale o brak inteligentnych ludzi do wymiany zdań :-) Jeśli zaś chodzi o moderowanie stron, to mam za sobą kilka lat pracy na takich stronach jak runepl.com , rookgaard.pl oraz kilka pobocznych. Nigdy nie było na mnie skarg, a swoje obowiązki zawsze wykonywałem najlepiej jak potrafiłem.

3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);

Jak najbardziej tak. W sumie tym kierunku chciałbym pracować w supporcie. Z powodu "emerytury" w Tibii, nie byłbym dobrym "zwiadowcą", który informowałby o nowościach :-) Dlatego też chciałbym tłumaczyć zlecane mi teksty z angielskiego na polski. Raz już tłumaczyłem tekst na główną stronę (z tego co pamiętam był to artykuł o pracy GM-a). Znajomość angielskiego oceniam na bardzo zaawansowany.

PS: poziom j. polskiego oceniam na dobry :-)

4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);

Jak już wspomniałem, nie gram już w Tibię, nie orientuję się w tym co się aktualnie dzieje. Kiedyś 46lvl na Rookgaardzie, oraz kilka innych postaci, których wole nie ujawniać z różnych powodów :-)

5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);

Nie mam żadnych, ale wydaje mi się, że najlepsze pomysły same wpadają do głowy podczas pracy :-)

6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?

Jak każdy wie studia to wieczna o*******anka i mam kupe wolnego czasu, który chciałbym spożytkować na podszkolenie angielskiego przy tłumaczeniu dla Was artykułów.

7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);

Tłumaczenia, tłumaczenia, tłumaczenia. Mogę również dodawać opisy RPG do questów, potworów, przedmiotów itp.

8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?

Bo jestem zajebisty :-)
15:43 Sirblaze on Isara [1]: nie padne
15:44 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sirblaze on Isara. He was killed by a rat.

Y'all

Ostatnio edytowany przez Yallah - 18-04-2009 o 13:56.
Yallah jest offline