Zobacz pojedynczy post
stary 18-04-2009, 14:17   #46
mireknarapie
Użytkownik Forum

mireknarapie's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2009
Lokacja: California

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rasta-Pall
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Domyślny

1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca)

Na imię mam Alexander (tak, przez X) wszyscy mówią do mnie Alex. W lipcu skończę 17lat. Co do zainteresowań to przede wszystkim moja dziewczyna potem wszelkiego rodzaju sport, do co muzyki - G FUNK (polecam), gdzieś tam jeszcze przeplata się Tibia. Obecnie uczę się w 1 LO w moim mieście, profil prawno-dziennikarski. Jest to jedne z lepszych LO w województwie.

2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;

Konto mam od niedawna, lecz z serwisu korzystam od 4lat. Nie udzielam się zbyt często lecz codziennie przeglądam newsy i zdjęcia (coś w stylu takiego rytuału). Często sprawdzam informacje w broniach/questach lecz tu przydała by się pomoc gdyż są trochę zaniedbane... )

3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);

Angielskiego uczę się od przedszkola, od jakiś 8 lat prywatnie. Tłumaczenie tekstów nie sprawia mi większych problemów, byłoby to bardzo ciekawe wyzwanie, którego chętnie się podejmę.

4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę)

Staram się grać systematycznie, koło 2-3 godzin wieczorkiem. Co do postaci to posiadam 102knighta (kiedyś ek) jego osiągnięcia to:
Dobra gildia i bardzo dużo przyjaciół (bo to chyba w tej grze najważniejsze)
Full set
Full Oriental Outfit, Assassin headpiece, full druid outfit.

Teraz przeniosłem się na świat pvp - 33 RP.
Jedyne osiągnięcie to czapka w pirate outficie.
Lecz na pewno będzie więcej.

Kiedyś był także 64 RP, mój pierwszy char. Wspominam go z łezką w oku
Przeplatał się 42 ED.

5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie)

Dobrze by było odświeżyć działy broń, questy etc, gdyż są troszkę zaniedbane, jak już pisałem wcześniej.

6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?

Poprawić jakość strony. Dobrze byłoby mieć swój wkład w najlepszą stronę o Tibii w Polsce.

7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy)

Wszystkie działy które są trochę opuszczone, questy, potwory, bronie etc.
Jednak mógłbym się zając, także 'brudną robotą' czyli tłumaczeniami )

8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?

Myślę, że dam z siebie 101% i przydam się w zespole. Nie jest mi obca praca w grupie, wręcz bardzo lubię pracować z ludźmi i nawiązywać nowe kontakty.
Jestem kreatywny i mam dużo ciekawych pomysłów na rozwój strony.
22:48 Rakieta Mirek [8]: Sie żyje, się żyje...
mireknarapie jest offline