Zobacz pojedynczy post
stary 09-02-2005, 13:51   #7
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

sorry za OT, ale nie wyrabiam juz psychicznie...
Cytuj:
Wszystkiego najlepszego ^^ też bym tak chciał już nie podlegasz władzy rodzicielskiej możesz grać w Tibie do bólu
dziecko drogie, czy ty myslisz, ze 18-latek nie ma ciekawszych rzeczy do roboty niz - ehehehehe ;D - GRAC W TIBIE?!? ****a, ja *******e i w ogole... wam ta gra naprawde spaczyla psychike... get a life people, wylaczcie komputery, wyjdzcie do znajomych, znajdzcie dziewczyne (chlopaka?)... -.-
Cytuj:
jestem dosc lubiany,
dosc lubiany, ta, ciekawe - pewnie przez ludzi mocno zwiazanych z tibia Sorx, wiem, ze nie mam prawa wydawac takich osadow nie poznajac kogos, ale nie moglem sie powstrzymac po prostu
Cytuj:
moje zycie nie jest ani nudne ani malo urozmaicone..
ta, te ciagle wyprawy na hunty dodaja zyciu smaczku, no nie? -.-
Cytuj:
ja prz tibi potrafie siedziec nawet 16h/dzien....
i przez swieta srednio gralem 12h/dzien...
a to juz jest uzaleznienie. I powinienes cos z tym zrobic. Mowie to bez cienia sarkazmu, ironii czy zlosliwosci.

a teraz cos na temat:
ja swoja "osiemnastke" bede miec dopiero za poltora roku, ale juz teraz wiem, ze nie chce z tego robic zadnej... hmm... sensacji, czy jakiejsc hucznej imprezy. Chcialbym, zeby to wygladalo mniej wiecej tak:
grupka najlepszych znajomych (kolegow, przyjaciol), jakis skromny lokal (szkoda mieszkania, po pijaku ludzie rozne rzeczy robia ), DOBRY sprzet grajacy, DOBRA (czyt. hard rock/metal) muzyka, DOBRE trunki (nawet nie ma mowy o jakichs sikaczach za czypiendziesiont z marketow). I zabawa do rana. A to, ze urodziny mam w sam srodek wakacji, to uwazam za ogromny atut - nie musze sie martwic o to, ze nastepnego dnia musze isc do szkoly/przygotowywac sie do szkoly, tylko moge sobie leczyc kaca az do skutku No i chcialbym pojechac na mistrzostwa swiata do Niemiec, juz od pol roku uswiadamiam rodzicow jaki chce dostac prezent z okazji pelnoletnosci Jest jeszcze tylko taka sprawa - fajnie by bylo nie spedzac tych wyjatkowych urodzin samotnie... (zakladam, ze wiecie co mam na mysli) - ale juz nad tym pracuje
hoomik jest offline   Odpowiedz z Cytatem