Zobacz pojedynczy post
stary 18-04-2009, 14:57   #49
Diabelek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 08 2005
Lokacja: Szczecin

Imię: Xivanez
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vision
Świat: Furora
Poziom: 150
Skille: 102/80
Domyślny

1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);
Aleksander, 19 lat. Ogólne zainteresowania to sport i muzyka, natomiast bardziej sprecyzowane to tatuaż, kolczyki oraz Warhammer RPG. Aktualnie kończe liceum.

2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
Na forum tibia.pl od dawna, dużo czytam raczej nie komentuje. Prowadziłem kilka razy różne fora gildiowe.

3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);
CAE zdane na B. Tłumaczenie z PL na ANG i z ANG na PL jest mi bez różnicy i nie sprawia najmniejszych trudności.

4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);
150 RP/148 Ek obie postacie Furora. Zrobiona większość z dostępnych questów. Ile gram, zależy tylko odemnie i od danego dnia.

5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);
Rozbudowa działu "Potwory" i "Questy", organizacja różnego typu "event-ów"

6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?
Nowe wyzwanie, nowi ludzie, nowe umiejętności.

7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);
Questy/Potowory/Mapy Tłumaczyć mogę bez problemów ale to raczej zadanie poboczne.

8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
Bez obrazy, ale ja nie pisze, że mam 14 lat i :
- znam wszystko perfect
-mialem 150-250 lvl ale mi "zhackowali"
-mialem 16 lvl ale mam bardzo duże doświadczenie
Gram z większymi lub mniejszymi przerwami ale od 7 lat. Do wszystkiego co mam doszedłem sam, odkrywając to gre na wszelkie sposoby. Posiadam postacie, zdolne aby odkrywać większość terenów.
Z drugiej strony nie znam innych kandydatów, więc nie moge zdecydowanie powiedzieć dlaczego ja a nie oni. Uważam, że sami podejmiecie taką decyzje jaka wyda się wam być słuszna.

Pozdrawiam,
Diabel\
Diabelek jest offline