1. Mam na imie Mateusz i we wrzeniu skancze 18lat na wstepie chcial bym przeprosic za brak pl znkow ale jak narazie niemam swojego kompa a mieszkam w Londynie wiec wybaczcie mi.
Intersuje sie plywaniem oraz informatyka i wlasnie na kierunku informatycznym wlasnie proboje sie uczyc

2. Wiem ze to konto nie istnieje dlugo a to dlatego ze ponad rok temu przenioslem sie na tibie.org.pl a teraz postanowilem powrocic do was.
3.Z tlumaczeniem tekstow z angielskiego nie bede mial problemow poniewaz po 4 latach mieszkania w Lonydnie traktuje go jak jezyk ojczysty

4. Obecnie gram na Harmoni (npvp) aktualnie moj poziom to 165 lecz zaczolem wlasnie gre nowa postacia

na gre poswiecam okolo 10h w tygodniu czasem wiecej jesli mam duzo wolnego czasu.
5.Pomyslow mam kilka np. usprawnienie forum zmiana kilku zasad ktore czesto sa nie odpowiednie do charakteru tematu, chcial bym takze wrocic do licznika postow i rang dla uzytkownikow z nim zwiazanych.
6.Chce dolaczyc do was poniewaz chcialbym pomagac uzytkownika forum oraz calego servisu tibia.pl poniewaz sam nie raz przekonalem sie jaka duza pomoc dla gracza potrafi on zaoferowac.
7.Chcialbym pomoc w tlumaczeniach oraz moge zajmowac sie qestami a takze czesciowo potworami.
8.Dlaczego ja? Mysle ze niemozna podac jednoznacznie dlaczego powinniscie mnie wybrac poniewaz wiele osob moze miec podobne cech, ze swojej strony moge tylko powiedziec ze doloze wszelkich staran zeby dopomoc w rozwoju servisu.
Pozdrawiam Slodziak