1. Mam na imię Marcin. Mam 19 lat. Interesuje się Informatyką, Paintballem i amatorsko MTB. Jestem uczniem 3 klasy Liceum Ogólnokształcącego w klasie mat-fiz-inf. Przez cały okres nauki w tej szkole wyróżniałem się z Informatyki, czego rezultatem jest końcowa ocena-6. Ostatnio odbyłem praktykę w firmie informatycznej. Uczestniczyłem w kilku konkursach informatycznych. Najlepszym osiągnięciem moim jest dostanie się do finału konkursu o index PJWSTK.
2. Użytkownikiem forum jestem od dzisiaj, lecz regularnie przeglądam zawartość strony jaki i forum. Byłem moderatorem na forum klasowym.
3. Angielskiego uczę się w szkole od 9 lat. Przeczytałem już kilka powieści po angielsku, więc myślę, że nauka dała rezultaty.
4. W Tibię gram od kilkunastu lat. Najlepszym osiągnięciem był Knight 86 lv (FACC, 0 dedów, best EQ). Obecnie gram nową postacią.
5. Aktualizowane poradniki wraz z każdym Update, oraz nowe. Ciekawsze filmiki z gry na stronie. Więcej kalkulatorów związanych z grą na stronie. Wciąż aktualizowane przedmioty, taktyki na potwory itp. Wszystkie zmiany wprowadzane na stronie powinny mieć na celu zwrócenie uwagi jak największej liczby osób na stronę i do regularnego jej odwiedzania.
6. Chciałbym należeć do zespołu by pracować na sukces portalu

i dla zdobycia cennego doświadczenia.
7. Najchętniej mógłbym zająć się tłumaczeniem i mapami.
8. Spędzam bardzo dużo czasu przy komputerze (5-10h), wielokrotnie pracowałem w grupach nad projektami, lubię grać i robić rzeczy związane z Tibią. Lubie wyzwania, a takim na pewno jest dla mnie stanie się członkiem Waszego zespołu.