Zobacz pojedynczy post
stary 18-04-2009, 16:34   #54
Mirahz
Użytkownik Forum

Mirahz's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 13

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Polskie Orly
Świat: Płock
Poziom: 141
Skille: 93/90+
Poziom mag.: 7
Mirahz ma numer GG 904827 Send a message via Skype™ to Mirahz
Domyślny Podanie.

1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);
Witam
Jestem Mariusz, mam 17 lat (już nie długo 18), Jestem Uczniem 2 Klasy Technik Informatyk, Interesuję się programowaniem, Ogólnie Komputerem, Moje Hobby To rower .
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
Jestem dość zasłużonym użytkownikiem forum.instalki.pl, napisałem na tamtym forum sporo poradników oraz pomogłem około 500 osobom~, Miałem kilka for, obecnie posiadam 1dno forum ale nie będę go wymieniać ponieważ nie jest one jeszcze "Rozpowszechnione" więc nie ma czym się chwalić.
3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie prze tłumaczyć dłuższy tekst);
Myślę że tak, lecz zajmę mi to trochę dłużej niż innym "za awansowanym" użytkowników, znam angielski na dość wysokim poziomie, lecz czasami będę musiał zajrzeć do jakiegoś translatora aby prze tłumaczyć Parę wyrazów.
4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);
Kiedyś grałem na Danubi, posiadałem 56lvl, był to rookstayer, grałem nim ok 2 lata, później dostałem hacka i pożegnałem się z moim rookstayerem, w tamtych czasach byłem 2gi w rankingu na danubi, zrobiłem przerwę ok 2 lata od Realnej tibi i grałem na OTS, pozniej powróciłem, Posiadam 138Knightta na calmerze, oraz 23 Rookstayera, także na calmerze. Obecnie nie gram ponieważ znudziła mi się ta gra, prawdo podobnie później powrócę, narazie zajmuję się pomaganiem na forum instalki.pl

5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);
Bardzo dobrym rozwiązaniem było podjęcie współpracy z hunted.pl, dzięki temu, mamy mini newsy ze światów i nie tylko
Na stronie są dodawane dość Wolno Newsy z tibia.com, należało by przy spieszyć ten proces aby wygrywać z konkurencją , Potwory są rzadko "updatowane" 1 było napisane, że z zwykłego skarabeusza leci Terra Hood postanowiłem to za reportować, odpowiedź o naprawieniu tego błędu dostałem po 2-3 miesiącach.
6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?
Wieloletnie doświadczenie w tibi, znajomość komputerowa (szeroko rozumiana), szybko się uczę, można mi zaufać, wiedzą to najlepiej Kumple z tibi do których mam dostęp,
7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);
Najchętniej zająłbym się Rozbudowywaniem Mapy na tibia earth (już się nie mogę doczekać dodawania Yalahar), również działem potwory, ponieważ gram już w tibię ok 6 lat, znam się na tym.

8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
Jestem doświadczony, zarówno w sprawach związanych z tibią, jak i z działaniem forum i funkcjonowaniem strony. Z tibia.pl jestem ok 4 lata i ciągle widzę jak się zmienia na dobre, gdybym mógł się temu przysłużyć, był bym bardzo zadowolony posiadam dużo czasu na pracę, która sprawiała by mi czystą przyjemność, wiedząc iż pomagam wielu Tibijczykom.

Wiem że nie jestem jedyny na te stanowisko.
Proponuję wybrać więcej ludzi do supportu na okres próbny, zostaną tylko wybrańcy.

Wodid Plock, Robin Hood Mag, Klaza Calas, Sir Kodix, Blok Mazi, Diomi Paladynka, Maxsin, Piekelny Druid(xD), North Daras

Najlepsza Strona o Clash Of Clans W Polsce Clash Of Clans
Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum

Ostatnio edytowany przez Mirahz - 18-04-2009 o 16:57.
Mirahz jest offline