Zobacz pojedynczy post
stary 18-04-2009, 16:42   #55
Hakuoh
Użytkownik Forum

Hakuoh's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Bełchatów/Reading
Wpisy bloga: 1

Stan: Niegrający
Imię: Eldryzif
Profesja: Rookstayer
Świat: Calmera
Poziom: 74
Domyślny

1. Bartosz, lat 18. Mieszkam w Reading, niedaleko Londynu. Studiuję trenowanie piłki nożnej oraz administrację. Zainteresowania muzyczne, głównie historia rocka w latach 60 - 89.
2. Jako użytkownik forum tibia.pl biorę czynny udział w dziale Tajemnice Rookgaardu. Na stronie Rookgaard.pl poświęconej tej wyspie byłem moderatorem, potem administratorem przez 10 miesięcy.
3. Jako iż mieszkam i studiuję w Anglii jestem wstanie zdołać temu zadaniu.
4. Doświadczenie 5 letnie, od 3,5 lat gram Rookgaardzie. Dzisiejszy stan to 72 poziom. Gram średnio 10 godzin tygodniowo, większość czasu spędzam na forach.
5. Ze względu na jawne składanie podań wolałbym pozostawić w ścisłej tajemnicy gdyż obawiam się skopiowania moich pomysłów.
6. Jako przyszły administrator i właściciel witryny Rookgaard.pl chciałbym zaoferować współpracę, którą ogłoszę w przyszłości nawet jeśli podanie zostanie rozpatrzone negatywnie.
7. Aktualizacją wszelkich zmian dotyczących Rookgaardu.
8. Wypełniam swoje obowiązki, moje plany są realizowane powodzeniem. Do tej pory na swojej stronie nikogo nie zawiodłem.