Zobacz pojedynczy post
stary 18-04-2009, 16:56   #57
Rachu-Ciachu
Guest

Pergamin Podanie do grupy Supportu tibia.pl

Witam,
1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);
Mam na imię Łukasz R. Jestem w wieku 19 lat. Aktualnie ukończyłem Technikum Informatyczne w Warszawie. Interesuję się Informatyką w szerokim tego słowa znaczeniu, lecz moim największym zainteresowaniem jest grafika komputerowa. Mam w swoim dorobku utworzonych kilka profesjonalnych stron www (np. salonu fryzjerskiego). Zajmuję się głównie: retuszowaniem zdjęć, tworzeniem layoutów do stron www, bannerami, reklamami oraz wszytkim co związane z grafią 2d aż po digital painting.
Obecnie nigdzie nie pracuję na stałe. Przyjmuję jedynie jednorazowe zlecenia.

2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
Moją znajomość języka angielskiego oceniam na średniozaawansowany w pisaniu oraz zaawansowany w rozmowie. Potrafię bez większych przeszkód rozmawiać w tym języku. Uważam, że w domu, bez obaw jestem w stanie przetłumaczyć dłuższe teksty w języku angielskim.
W szkole do której uczęszczałem, byłem także oddzielnie przygotowywany do używania j. angielskiego w praktycznym zawodzie- informatyce.

4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę;
Moje doświadczenie w Tibii ocenami na dosyć dobre. Już od bardzo dawna zainteresowałem się tą grą. Obecna postać, którą posiadam, oraz czynnie gram ma 57 lvl. Średnio poświęcam 2-3h dziennie. (Od pewnego czasu gram mniej, gdyż mam przed sobą jeszce maturę, po której będę miał wiele wolnego czasu). Nie mam wielkich osiągnięć w grze, które można by było tu opisać. Mogę jedynie wspomnieć, że gram od czasu, kiedy Tibia dopiero się rozwijała. Niestety poprzedniego, już archaicznego konta nie posiadam. Moje obecne zostało utworzone "Created: Apr 07 2005, 17:12:04 CEST "
Gram dla samej gry, świadczy o tym mój staż na Tibii w porównaniu do poziomu jaki osiągnąłem. Uwielbiam wykonywać misje, czytać ciekawe, chociaż fikcyjne historie w Tibijskich książkach, spędzać ciekawo czas kiedy mam go za dużo, lub chcę się odstresować.

5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);
Pomysłów jest wiele. Jedny z nich jest zmiana szaty graficznej na forum Tibii.pl -tak aby pasowała do strony głównej. Kolejnym pomysłem jest usprawnienie strony głównej, gdyż na wolniejszych łączach internetowych nprzycinają się przyciski, wymaga to odświeżenia strony co może być denerwujące.
Posiadam jeszce wiele pomysłów, które można by było wprowadzić.

6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?
Chciał bym dołączyć do grupy supportu ponieważ jest to możliwość na zdobycie dodatkowego doświadczenia w grupie zaawansowanych ludzi prowadzących tak popularną stronę.
Mieć szanse uczestniczenia w tak wielkim przedsięwzięciu jakim jest strona Tibia.pl
Oraz dla tego, że można nareszcie w jakimś stopniu bardziej związać się z tym, nad czym wiele tysięcy osób(w tym również ja) spędza miło czas, oraz podziwia

7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);
Najchętniej zajął bym się dosłownie wszystkim. Wszystkie działy i tematy są bardzo ważne, oraz każdy z nich wymaga wkładu dużej ilości pracy i cierpliwości.

8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
Uważam, że jedynie osoby, które na prawdę chcą uczestniczyć w czym wielkim. Bedącymi ludzmi odpowiedzalnymi, uczciwymi, punktualnymi oraz cierpliwymi, a także mającymi prawdziwe doświadczenie w tym co robią, powinny próbować starać się o takie stanowisko. Taką właśnie osobą jestem Ja, dodatkowo Tibia jest dla mnie jak by pasją i bardzo fajnie było by zajmować się tym co na prawdę się lubi.

Dziękuję Łukasz R.

Ostatnio edytowany przez Rachu-Ciachu - 18-04-2009 o 16:57.