1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);
Mateusz Pińkowski,urodzony 25 wrzesnia 1990 roku. Zainteresowania glownie orbituja w zakresie sportu,historii,gier i aktorstwa. Takze staram sie byc na biezaco ze wszystkim co sie dzieje "ogolem" w swiecie. Ucze sie w zespole szkol gastronomiczno hotelarskich,na kierunku technik hotelarstwa.
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
Trudno okreslic,regularnie uczeszczam na rozne fora od 2005 roku. Na forum.tibia.pl od 2006,zas na forum.tibia.com od roku zalozenia postaci czyli 2005.
3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);
Wystarczajaca,by czytac i odpisywac na posty. Sadze ze bylbym w stanie przetlumaczyc dluzszy tekst.Stale zwiekszam swoja znajomosc angielskiego.
4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);
Biezaco poziom niczego nie odzwierciedla,mam na mysli zakres wiedzy o grze itp. jednakze posiadam 151 ek'a,jezeli chodzi zas o osiagniecia to nie wiem czy wypisywanie roznych banalnych questow sie do nich zalicza,jednak jestem dosc rozpoznawalna postacia na arcanii,co uwazam za wieksze osiagniecie niz wszystkie questy jakie wykonalem.Ile czasu poswiecam? To zalezy,potrafie przymaniaczyc oraz potrafie obyc sie bez tibii przez dluzszy okres czasu.
5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);
Uwazam ze strona jest wystaraczajaca rozwienieta i potrzebuje tylko aktualizacji w zakresie informacji tuz po kazdorazowym ukazaniu sie nowej latki klienta.
6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?
Chcialbym sprobowac swoich sil jako supporter i miec na co spozyc nadwyzke czasu jaka dysponuje w przeciagu dnia.Takze uwazam ze pracujac nad rozwojem portalu moglbym jednoczesnie pracowac nad rozwojem wlasnej osoby.
7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);
Trudno odpowiedziec mi na to pytanie,sadze ze z kazdym z powyzszych zadan bym sie zmierzyl i opierajac sie o sugestie komentujacych wybral to co mi wychodzilo najlepiej i skupil sie na tym.
8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
Poniewaz jestem czlowiekiem,ktory lubi poszerzac swoje horyzonty i wyznaczac sobie coraz to kolejne cele to realizacji.
Ostatnio edytowany przez Faytah - 18-04-2009 o 19:00.
|