Zobacz pojedynczy post
stary 18-04-2009, 19:43   #59
roen_kaj
Użytkownik Forum

roen_kaj's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 190
Poziom mag.: 81
Domyślny

1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);
Nazywam się Krzysiek (18 lat) z zainteresowań moich które was będą interesować to raczej tylko komputer i internet. Obecnie uczę się, chodzę do 2 klasy technikum
2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
Na t.pl jestem od 3 lat zarejestrowany na fourm od prawie 3 lat
3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);
Język angielski znam w stopniu może nie bardzo dobrym ale napewno dobrym Jestem w stanie sam sobie przetłumaczyć newsy z tibia.com
4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);
Posiadam 190 Elder Druida, ale grałem także 110 rp i 120 ek . Co do czasu jaki poświęcam na grę nie mogę określić dokładnie ponieważ są takie dni kiedy gram 10h a czasami nie jestem w stanie pograć nawet 1h
5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);
Głównie fourm nie zawsze w każdym temacie panuje ład i porządek a moderatorzy nic z tym nie robią.
6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?
Powód prosty ale prawdziwy Chcę żeby strona dalej się rozwijała a ja przyczynił bym się do tego
7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);
Najchętniej zajmował bym się potworami i przedmiotami. Jestem w stanie iść na większość potworów swoim charem (ew. z ek/rp). Mógł bym się też zająć aktualizacjią tibia earth. Posiadam licencję do tibia.cam przez co mam odkryte wiele map niekoniecznie muszę tam iść swoim charem. Nagrywam także wiele filmików z huntów, wypraw, expa
8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
To już wy oceniacie czemu mnie a nie kogoś innego

Ostatnio edytowany przez roen_kaj - 18-04-2009 o 19:44.
roen_kaj jest offline