Zobacz pojedynczy post
stary 18-04-2009, 19:33   #60
Inferniak2
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 04 2009
Lokacja: Europa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Inferna
Poziom mag.: 99
Żarówka Moje podanie

1) O mnie: Witam! Mam na imię Damian. Mój wiek to 17 lat. Interesuje się informatyką, piłką nożną oraz oczywiście Tibią i rzeczami z nią związanymi. Obecnie jestem uczniem 1 klasy Liceum Ogólnokształcącego.

2) Moje doświadczenie: Na forum Tibia.pl jestem dosyć krótko, ale za to odzywam się już prawie rok na forum Hunted.pl. Piszę tam (jako Inferniak) tylko o najważniejszych wydarzeniach z mojego serwera: Inferna.

3) Poziom języka angielskiego jakim władam oceniam na bardzo dobry. Doskonale się dogaduję z moimi zagranicznymi przyjaciółmi ze światów Tibii. Myślę, że udałoby mi się przetłumaczyć dłuższy tekst.

4) Moje osiągnięcia w grze: aktualnie posiadam poziom 52 na serwerze wyżej wspomnianym, czyli na Inferna (pvp-enforced). Gram w Tibie półtora roku ale tą postacią rok. Przed grą spedzam średnio 2 godziny dziennie. Nie urzywam nielegalnego oprogramowania i chciałbym, żeby inni też nie urzywali.

5) Mój pomysł: Oczywiście szybsze aktualizowanie strony i Tibian Earth. Można by również wzbogacić wygląd forum o kilka kolorów lub całkowicie nową skorkę.

6) Chce dołączyć do supporterów, ponieważ: Lubie pracować w grupie; chce ulepszyć stronę, której tak wiele zawdzięczam; lubię pomagać ludziom; ogólnie mówiąc Tibia to moja pasja

7) Czym bym się chciał zająć: potwory i przedmioty. Jeśli by trzeba było moge się zając innymi aspektami.

8) Dlaczego akurat ja: bo jestem osobą kreatywną; tryskam optymizmem, motywacją do pracy, energią i pomysłami; chciałbym pomóc edytować stronę, która mi wielokrotnie pomogła odkrywać tajemnice Tibii; chce pomóc w tymże odkrywaniu innym graczom.

Z góry dziękuję za przeczytanie mojego podania. Przepraszam za wszelkie literówki (jeśli w ogóle wystąpiły), które mogły wynikać z zagapienia i ekscytacji pisania tej wiadomości. Zapewniam, że to nie wszystkie moje zalety. Mam nadzieję, że będę miał szansę je pokazać.

PS. Napisałem podanie z tego konta, ponieważ zapomniałem hasła do mojego głównego konta "Inferniak", ale obecnie wszystko jest w porządku i moge z niego korzystąc. W razie wątpliwosci mogę udowodnić, że to ja.

Ostatnio edytowany przez Inferniak2 - 23-04-2009 o 17:34. Powód: Chęć korzystania ze swojego głównego konta na forum tibia.pl.
Inferniak2 jest offline